Se aktiviteten for smarthjemtilbehør i Hjem-appen

Se opptil 30 dager med registrert aktivitet for smarthjemtilbehør som dørlåser, garasjeporter, alarmsystemer, kontaktsensorer, røykvarslere, dører og vinduer ved å bruke Aktivitet-historikk i Hjem-appen.

Se Aktivitet-historikk

Slå Aktivitet-historikk av og på

Slik fungerer det

• Aktivitetshistorikk slås på automatisk når en Apple TV eller HomePod i et hjem med den nye hjemmearkitekturen oppdateres til tvOS 17.

• Hvis Aktivitetshistorikk er slått på, og du har smarthjemtilbehør som dørlåser og alarmsystemer i hjemmet ditt, blir aktiviteter som å låse og låse opp inngangsdøren din registrert og tilgjengelig for deg i Hjem-appen.1 Lær hvordan du legger til smarthjemtilbehør i Hjem-appen.

• Alle i hjemmet, inkludert delte hjemmebrukere, kan se Aktivitetshistorikk.2

• Apple kan ikke lese innholdet i Aktivitet-historikk fordi den er ende-til-ende-kryptert. Registrert aktivitet slettes permanent etter 30 dager.

Finn ut hvordan Apple bruker ende-til-ende-kryptering for å beskytte dataene dine.

Se Aktivitet-historikk

1. Åpne Hjem-appen på iPhone, iPad eller Mac.

2. Velg kategorien Sikkerhet.

Sikkerhetskategorien vises øverst på startskjermen i Hjem-appen
  3. Velg Aktivitet-historikk.

Aktivitet-historikken vises kronologisk med den nyeste aktiviteten først

Slå Aktivitet-historikk på og av

Bare huseieren eller en delt hjemmebruker med tillatelse til å legge til og redigere tilbehør kan slå Aktivitetshistorikk på og av. Når du slår av Aktivitet-historikk, slettes all tidligere registrert aktivitet for hjemmet permanent.

1. Åpne Hjem-appen på iPhone, iPad eller Mac.

2. Velg Mer-knappenNo alt supplied for Image, velg Hjeminnstillinger, og velg deretter Sikkerhet og sikkerhet.

3. Velg En måned for å slå på Aktivitet-historikk, eller velg Av.

Aktivitet-historikk vises øverst på skjermbildet Sikkerhet
  1. Aktivitet-historikk kan ikke garantere at hendelser fanges opp under alle omstendigheter. Nettverks- eller strømbrudd kan føre til ikke-registrerte hendelser. Når det tilkoblede hjemknutepunktet ikke er tilgjengelig på grunn av strømbrudd, kan hendelser ikke loggføres.

2. Ekstern tilgang til hjemmet kreves for å se Aktivitetshistorikk mens du er utenfor hjemmet.