iMac (24-tommers, 2023, fire porter), batterikortkabel

Før du begynner

Fjern denne delen før du begynner:

Verktøy

• Nylonsonde (svart pinne)

• Støttekilesett (076-00507)

Se en fullstendig liste over nødvendige verktøy for alle reparasjoner.

Fjerning

1. Plasser kabinettet med hovedkortet vendt oppover.

2. Bruk den svarte pinnen til å løfte enden av batterikortkabelen av kontakten på adapterkortet. Løft deretter den andre enden av batterikortkabelen av kontakten på batterikortet. Ta batterikortet ut av kabinettet.

Montering

1. Plasser batterikortkabelen i kabinettet som vist.

2. Trykk den ene enden av batterikortkabelen mot kontakten på adapterkortet. Trykk deretter den andre enden av kabelen mot kontakten på batterikortet.

Monter denne delen igjen for å fullføre remonteringen: