MacBook Air (15-tommers, M2, 2023), MagSafe 3-kort

Før du begynner

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• Skrutrekker med justerbart moment (10–34 Ncm)

• Dekselteip til inn- og utdatakontakt

• Nylonsonde (svart pinne)

• Momenttrekker (blå, 0,65 kgf cm)

• Torx Plus 3IP 44 mm halvmånebit

• Torx Plus 3IP-bit

• Torx Plus 5IP 50 mm-bit

• USB-C-til-MagSafe 3-kabel

Fjerning

1. Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å løfte opp nedre høyre hjørne av dekselteipen til inn- og utdatakontakten. Fjern deretter teipen fra inngangs-/utgangskontakten. Kast teipen.

2. Bruk den blå momenttrekkeren og 3IP halvmånebiten til å fjerne de tre 3IP-skruene (923-08925) fra dekselet til inn- og utdatakontakten. Fjern dekselet og legg det til side frem til monteringen.

3. Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å løfte enden av MagSafe 3-kortets flekskabel av kontakten.

4. Løft enden av MagSafe 3-kortets flekskabel (1), og bruk den flate enden av den svarte pinnen til å løsne limet til flekskabelen. Fjern deretter flekskabelen fra toppdekselet (2).

5. Bruk skrutrekkeren med justerbart moment (10–34 Ncm) og 3IP-biten til å fjerne de to 3IP-skruene (923-08976) fra låsen til MagSafe 3-kortet.

6. Bruk skrutrekkeren med justerbart moment og 5IP-biten til å fjerne de to 5IP-skruene (923-08977) fra MagSafe 3-kortet.

7. Skyv låsen ut av toppdekselet, og legg den til side for senere montering.

8. Løft MagSafe 3-kortet ut av toppdekselet.

Montering

1. Hvis du monterer et nytt MagSafe 3-kort, fortsetter du til trinn 2. Hvis du monterer det eksisterende MagSafe 3-kortet på nytt, går du direkte til trinn 3.

2. Fjern den selvklebende baksiden fra MagSafe 3-kortets flekskabel.

3. Posisjoner MagSafe 3-kortet i toppdekselet.

4. Posisjoner låsen til MagSafe 3-kortet i toppdekselet.

5. Bruk skrutrekkeren med justerbart moment (10–34 Ncm) og 5IP-biten til å feste de to 5IP-skruene (923-08977) delvis i MagSafe 3-kortet.

6. Bruk skrutrekkeren med justerbart moment og 3IP-biten til å feste de to 3IP-skruene (923-08976) delvis i låsen.

7. Sett MagSafe 3-enden av USB-C-til-MagSafe 3-kabelen inn i MagSafe 3-porten for å være sikker på at alt er justert som det skal.

•  Fare: Påse at USB-C-til-MagSafe 3-kabelen ikke er koblet til strøm.

8. Still inn skrutrekkeren med justerbart moment til 10 Ncm. Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å skyve og holde MagSafe 3-låsen mot toppdekselet. Bruk skrutrekkeren med justerbart moment og 3IP-biten til å feste de to 3IP-skruene i låsen.

9. Still inn skrutrekkeren med justerbart moment til 17,5 Ncm. Bruk skrutrekkeren med justerbart moment og 5IP-biten til å feste de to 5IP-skruene (1) i MagSafe 3-kortet.

10. Koble fra USB-C-til-MagSafe 3-kabelen fra MagSafe 3-porten (2).

11. Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å skyve og holde MagSafe 3-kortets flekskabel mot MagSafe 3-kortet (1). Trykk enden av flekskabelen mot kontakten (2).

12. Trykk på og hold inne MagSafe 3-kortets flekskabel i 30 sekunder for å feste den til toppdekselet.

13. Plasser dekselet til inn- og utdatakontakten over endene på flekskablene.

14. Bruk den blå momenttrekkeren og 3IP-biten til å feste de tre 3IP-skruene (923-08925) i dekselet til inn- og utdatakontakten.

15. Fjern den selvklebende baksiden fra dekselteipen til inn- og utdatakontakten. Deretter justerer du teipen med høyre kant av inngangs-/utgangskontakten som vist.

•  Forsiktig: Påse at dekselteipen til inngangs-/utgangskontakten ikke går over kanten på dekselet.

16. Trykk langs lengden på dekselteipen til inngangs-/utgangskontakten for å feste den til inngangs-/utgangskontakten.

17. Brett øverste venstre hjørne av den selvklebende beskyttelsen bakover. Deretter ruller du langsomt beskyttelsen av teipen på dekselet til inn- og utdatakontakten.

Fest følgende deler for å fullføre monteringen: