Deksler til skjermfeste for MacBook Air (15-tommers, M2, 2023)

Før du begynner

Fjern følgende del før du begynner:

Verktøy

• Momenttrekker (blå, 0,65 kgf cm)

• Torx Plus 3IP 44 mm halvmånebit

• Verktøy for fjerning av taster

• Ferdigkuttede limstriper (1x0,5)

Fjerning

1. Bruk den blå momenttrekkeren og 3IP-biten til å fjerne de to 3IP-skruene (923-08975) fra dekselet til høyre skjermfeste.

2. Fjern det frostede mellomlegget fra den ene siden av de forhåndskuttede limstripen på 1x0,5. Trykk og hold den lille enden av verktøyet for fjerning av taster på limet i 10 sekunder.

3. Løft verktøyet for fjerning av taster og limet for å separere dem fra det hvite mellomlegget.

4. Press den lille delen av verktøyet for fjerning av taster og limet lett på dekselet til det høyre skjermfestet. Hold verktøyet for fjerning av taster på skjermfestet i 5 sekunder for å aktivere limet.

5. Løft verktøyet for fjerning av taster for å fjerne dekselet til det høyre skjermfestet fra toppdekselet.

6. Bruk den blå momenttrekkeren og 3IP-biten til å fjerne de to 3IP-skruene (923-08975) fra dekselet for venstre skjermfeste.

7. Trykk og hold den lille enden av verktøyet for fjerning av taster på den forhåndskuttede limstripen på 1x0,5 i 10 sekunder.

8. Løft verktøyet for fjerning av taster og limet for å separere dem fra det hvite mellomlegget.

9. Press den lille delen av verktøyet for fjerning av taster og limet lett på dekselet til det venstre skjermfestet. Hold verktøyet for fjerning av taster på skjermfestet i 5 sekunder for å aktivere limet.

10. Løft verktøyet for fjerning av taster for å fjerne dekselet til det venstre skjermfestet fra toppdekselet.

Montering

1. Posisjoner dekselet til det venstre festet i toppdekselet.

• Viktig: Pass på at den øvre kanten av dekselet til skjermfestet sitter under kanten til toppdekselet.

2. Bruk den blå momenttrekkeren og 3IP-biten til å feste de to 3IP-skruene (923-08975) i dekselet til venstre skjermfeste.

3. Posisjonér dekselet til det høyre festet i toppdekselet.

• Viktig: Pass på at den øvre kanten av dekselet til skjermfestet sitter under kanten til toppdekselet.

4. Bruk den blå momenttrekkeren og 3IP-biten til å feste de to 3IP-skruene (923-08975) i dekselet til høyre skjermfeste.

Fest følgende del for å fullføre monteringen: