Wifi- og Bluetooth-antenne for iMac (24-tommers, 2023)

Før du begynner

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• Justerbar momenttrekker (10–34 Ncm) (923-02995)

• Antenneverktøy

• Antistatisk pinsett

• Nylonsonde (svart pinne)

• Støttekilesett (076-00507)

• Momenttrekker (blågrønn, 0,75 kgf cm) (923-08085)

• Torx plus 3IP 25 mm bit (923-07593)

• Torx plus 3IP-halvmånebit (923-08468)

Se en fullstendig liste over nødvendige verktøy for alle reparasjoner.

Fjerning

1. Plasser kabinettet med hovedkortet vendt oppover.

2. Bruk den blågrønne momenttrekkeren og 3IP-halvmånebiten til å fjerne én 3IP-skrue (923-05174) fra antennejordingsklemmen på hovedkortet.

3. Bruk den justerbare momenttrekkeren på 10–34 Ncm og 3IP 25 mm-biten til å fjerne de fire 3IP-skruene fra wifi- og Bluetooth-antennen.

• (923-05574) (1)

• (923-09773) (2)

• Merk: Den nederste skruen (2) har større hode enn de tre øvre skruene (1).

4. Bruk antenneverktøyet til å løfte enden av den koaksiale wifi- og Bluetooth-antennekabelen av hovedkortet.

5. Bruk den svarte pinnen til å løsne teipen på den koaksiale wifi- og Bluetooth-antennekabelen forsiktig fra høyttaleren og kabinettet.

6. Løft den koaksiale wifi- og Bluetooth-antennekabelen forsiktig ut av kanalen i høyttaleren. Ta deretter antennen ut av kabinettet.

Remontering

1. Plasser wifi- og Bluetooth-antennen nederst til venstre i kabinettet som vist.

2. Før den koaksiale wifi- og Bluetooth-antennekabelen gjennom kanalen i høyttaleren.

3. Still den justerbare momenttrekkeren på 10–34 Ncm til et moment på 10 Ncm. Bruk den justerbare momenttrekkeren og 3IP 25 mm-biten til å skru inn igjen de fire 3IP-skruene i wifi- og Bluetooth-antennen.

• (923-05574) (1)

• (923-09773) (2)

4. Bruk den flate enden av antenneverktøyet til å presse enden av den koaksiale wifi- og Bluetooth-antennekabelen mot hovedkortet.

5. Bruk den blågrønne momenttrekkeren og 3IP-halvmånebiten til å skru inn igjen én 3IP-skrue (923-05174) i antennejordingsklemmen på hovedkortet.

6. Trykk teipen på den koaksiale wifi- og Bluetooth-antennekabelen mot høyttaleren og kabinettet for å feste den igjen. Bruk deretter den flate enden av den svarte pinnen til å trykke på teipen slik at den ligger flatt og jevnt på høyttaleren og kabinettet, som vist.

• Viktig: Hvis du skal montere en ny wifi- og Bluetooth-antenne, løsner du de beskyttende foliene fra teipen før du fester den til høyttaleren og kabinettet.

Monter disse delene igjen for å fullføre remonteringen: