Batteri for iMac (24-tommers, 2023, fire porter)

Før du begynner

Fjern denne delen før du begynner:

Verktøy

• Nylonsonde (svart pinne)

• Støttekilesett (076-00507)

• Momenttrekker (blågrønn, 0,75 kgf cm) (923-08085)

• Torx plus 3IP-halvmånebit (923-08468)

Se en fullstendig liste over nødvendige verktøy for alle reparasjoner.

Viktig

Denne modellen krever to CR2016-batterier. Erstatningsbatterier kan kjøpes hos elektronikkforhandlere.

Fjerning

1. Plasser kabinettet med hovedkortet vendt oppover.

2. Plasser den flate enden av den svarte pinnen under batterikortkabelen og nær kontakten. Løft deretter enden av batterikortkabelen av kontakten.

3. Bruk den blågrønne momenttrekkeren og 3IP-halvmånebiten til å fjerne de to 3IP-skruene (923-09787) fra batteridekselet. Fjern deretter batteridekselet.

4. Ta batteriet ut av kabinettet.

Remontering

Advarsel: Monter bare et CR2016-batteri. Det er eksplosjonsfare hvis batteriet installeres feil eller byttes ut med feil batteritype. Kast brukte batterier i henhold til lokale miljølover og -retningslinjer.

1. Plasser kabinettet med hovedkortet vendt oppover.

2. Plasser batteriet på batterikortet med den positive siden (+) opp.

3. Plasser batteridekselet over batteriet.

4. Bruk den blågrønne momenttrekkeren og 3IP-halvmånebiten til å skru inn igjen de to 3IP-skruene (923-09787) i batteridekselet.

5. Trykk enden av batterikortkabelen mot kontakten.

Monter denne delen igjen for å fullføre remonteringen: