Apples FIPS-samsvarende kryptografiske moduler v9.0 for Intel for macOS Mojave 10.14

Finn ut mer om de kryptografiske modulene for macOS Mojave 10.14: Apple CoreCrypto Module v9.0 for Intel og Apple CoreCrypto Kernel Module v9.0 for Intel.

De kryptografiske modulene for macOS Mojave – Apple CoreCrypto Module v9.0 for Intel og Apple CoreCrypto Kernel Module v9.0 for Intel – krever ikke noen installering eller konfigurasjon for å være i «FIPS-modus» for FIPS 140-2-samsvar på enheter som bruker macOS Mojave 10.14.

Du finner fullstendige instruksjoner om riktig bruk av modulene i retningslinjene for kryptografimedarbeidere for FIPS 140-2-samsvar for Intel for macOS Mojave 10.14 (PDF).

Relatert validering (pågående modul)

Andre operativsystemer

Finn ut mer om sertifiseringer for produktsikkerhet, valideringer og veiledninger for: