Om sikkerhetsinnholdet i iTunes 12.5.4 for Windows

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i iTunes 12.5.4 for Windows.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple Produktsikkerhet. Du kan kryptere kommunikasjon med Apple ved å bruke PGP-nøkkelen for Apple Produktsikkerhet.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

iTunes 12.5.4 for Windows

Utgitt 13. desember 2016

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til at vilkårlig kode kjøres

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2016-4692: Apple

CVE-2016-7635: Apple

CVE-2016-7652: Apple

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til at prosessminne avsløres

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2016-7656: Keen Lab arbeider med Trend Micros Zero Day Initiative

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til at prosessminne avsløres

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret validering av inndata.

CVE-2016-4743: Alan Cutter

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til at brukerinformasjon avsløres

Beskrivelse: Et problem med validering ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2016-7586: Boris Zbarsky

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til at vilkårlig kode kjøres

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2016-7587: Adam Klein

CVE-2016-7610: Zheng Huang fra Baidu Security Lab arbeider med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2016-7611: en anonym forsker som arbeider med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2016-7639: Tongbo Luo fra Palo Alto Networks

CVE-2016-7640: Kai Kang fra Tencents Xuanwu Lab (tencent.com)

CVE-2016-7641: Kai Kang fra Tencents Xuanwu Lab (tencent.com)

CVE-2016-7642: Tongbo Luo fra Palo Alto Networks

CVE-2016-7645: Kai Kang fra Tencents Xuanwu Lab (tencent.com)

CVE-2016-7646: Kai Kang fra Tencents Xuanwu Lab (tencent.com)

CVE-2016-7648: Kai Kang fra Tencents Xuanwu Lab (tencent.com)

CVE-2016-7649: Kai Kang fra Tencents Xuanwu Lab (tencent.com)

CVE-2016-7654: Keen Lab arbeider med Trend Micros Zero Day Initiative

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til at vilkårlig kode kjøres

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2016-7589: Apple

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan kompromittere brukerinformasjon

Beskrivelse: Det var et problem med håndteringen av JavaScript-forespørsler. Problemet ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2016-7592: xisigr fra Tencents Xuanwu Lab (www.tencent.com)

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til at prosessminne avsløres

Beskrivelse: Et problem med utilstrekkelig initialisering av minnetilgang ble løst gjennom forbedring av minneinitialisering.

CVE-2016-7598: Samuel Groß

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til at brukerinformasjon avsløres

Beskrivelse: Det var et problem med håndteringen av HTTP-viderekoblinger. Problemet ble løst gjennom forbedret validering av kryssopphav.

CVE-2016-7599: Muneaki Nishimura (nishimunea) fra Recruit Technologies Co., Ltd.

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Besøk på en skadelig nettside kan føre til uventet avslutning av et program eller utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2016-7632: Jeonghoon Shin

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.