Om sikkerhetsinnholdet i fastvareoppdateringer for AirPods og Beats

I dette dokumentet beskrives sikkerhetsinnholdet i fastvareoppdateringer for AirPods og Beats.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet.

Beats-fastvareoppdatering 5B66

Utgitt 2. mai 2023

Bluetooth

Tilgjengelig for: Powerbeats Pro, Beats Fit Pro

Virkning: Når hodetelefonene forsøker å koble til en av de tidligere sammenkoblede enhetene dine, kan en angriper som befinner seg innenfor Bluetooth-rekkevidde, være i stand til å forfalske den tiltenkte kildeenheten og få tilgang til hodetelefonene dine.

Beskrivelse: Et problem med autentisering ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2023-27964: Yun-hao Chung og Archie Pusaka fra Google ChromeOS

Hvis du sammenkoblet de trådløse Beats-hodetelefonene med iPhonen, iPaden eller Macen din, oppdateres Beats automatisk. Finn ut mer om fastvareoppdateringer for Beats.

Du kan kontrollere fastvareversjonen til de trådløse hodetelefonene i Bluetooth-innstillingene på enheten din.

1. På iPhone eller iPad går du til Innstillinger > Bluetooth. På Mac går du til Systemvalg > Bluetooth.

2. Trykk på infoknappenNo alt supplied for Image ved siden av hodetelefonene.

AirPods-fastevareoppdatering 5E133

Utgitt 11. april 2023

Bluetooth

Tilgjengelig for: AirPods (2. generasjon og nyere), AirPods Pro (alle modeller), AirPods Max

Virkning: Når hodetelefonene forsøker å koble til en av de tidligere sammenkoblede enhetene dine, kan en angriper som befinner seg innenfor Bluetooth-rekkevidde, være i stand til å forfalske den tiltenkte kildeenheten og få tilgang til hodetelefonene dine.

Beskrivelse: Et problem med autentisering ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2023-27964: Yun-hao Chung og Archie Pusaka fra Google ChromeOS

Fastvareoppdateringer leveres automatisk mens AirPods lades og er innenfor Bluetooth-rekkevidden til iPhone, iPad eller Mac. Finn ut mer om fastvareoppdateringer for AirPods.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.