Hvis Finn iPhone eller Finn iPad ikke er aktivert på den savnede enheten din

Hvis den savnede enheten din ikke vises i Hvor er?-appen eller på iCloud.com/find, slo du ikke på Hvor er?. Det er ingen annen Apple-tjeneste som kan finne, spore eller flagge enheten for deg. Men det er fremgangsmåter du kan forsøke for å beskytte dataene dine.

Endre Apple-ID-passordet

Hvis du bruker mer enn én Apple-ID, bør du endre passordet for hver Apple-ID du har.

Endre Apple-ID-passordet.

Endre passordet ditt for andre kontoer

Endre passordene for andre internettkontoer på enheten din, som e-postkontoer, Facebook og Twitter.

Rapporter den savnede enheten til lokale politimyndigheter

Politiet kan be om å få serienummeret til enheten.

Finn serienummeret.

Kontakt mobiloperatøren din

Hvis den savnede enheten er en iPhone eller en iPad med mobildata, rapporterer du den til mobiloperatøren din. Be operatøren om å deaktivere kontoen din for å forhindre samtaler, tekstmeldinger og databruk. Og hvis enheten er dekket av abonnementet du har hos mobiloperatøren din, kan du sende inn et krav.

Fjern den savnede enheten fra listen over godkjente enheter

Gå til appleid.apple.com for å fjerne den savnede enheten fra listen over godkjente enheter.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.