Hvis du ikke kan laste ned eller installere iCloud for Windows

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke kan laste ned, installere eller oppdatere iCloud for Windows på en PC.

Hvis iCloud for Windows ikke lastes ned eller installeres fra Microsoft Store

For å installere iCloud for Windows 11 eller nyere, sørg for å gjøre følgende:

1. Oppdater Windows-versjonen til mai 2019-oppdateringen eller nyere. Finn ut mer om minimumskravene til systemet for iCloud for Windows.

2. Konfigurer en Microsoft-konto. Du kan opprette en på Microsofts nettsted.

3. Vit Apple-ID-en din og Apple-ID-passordet ditt. Finn ut hva du kan gjøre hvis du har glemt Apple-ID-passordet ditt eller trenger å finne ut hva Apple-ID-brukernavnet ditt er.

For å finne generelle oppgraderings- og installasjonsløsninger, gå til Microsofts nettsted for kundestøtte.

Hvis du ser en melding om at datamaskinen mangler mediefunksjoner

Windows Media Player spiller av video- og lydfiler på PC-en. Du må ha Media Player for å installere iCloud for Windows. Hvis du prøver å laste ned iCloud for Windows 11 eller nyere og får en melding som sier at du må installere mediefunksjonspakken for å bruke iCloud, velger du Last ned. Følg deretter instruksjonene på neste skjerm.

Hvis du har slått av Windows-mediefunksjoner, eller hvis PC-en ikke kom med Windows Media Player, kan ikke iCloud for Windows installeres.

Bildet har ingen alternativ tekst

Slå på Windows Media Player

1. Gå til Kontrollpanel > Alle kontrollpanelelementer > Programmer og funksjoner.

2. Klikk på Slå Windows-funksjoner på eller av.

3. Velg avmerkingsboksen for Mediefunksjoner for å slå den på igjen.

4. Klikk på OK.

Hvis du ser en melding om å omstarte PC-en, omstarter du datamaskinen og installerer deretter iCloud for Windows.

Hvis Windows Media Player ikke fulgte med PC-en din

Hvis du er i Europa eller Sør-Korea og Windows Media Player ikke fulgte med PC-en din, kan du laste ned mediefunksjonspakken fra Microsofts nettsted.

Hvis iCloud for Windows 13 starter på nytt når du klikker på iCloud-passord

Hvis du festet iCloud-passordsnarveien på oppgavelinjen i en tidligere versjon av iCloud for Windows og deretter oppgraderte til iCloud for Windows 13, må du løsne iCloud-passordsnarveien. Deretter lager du en ny snarvei via Start-menyen.

Hvis du ser meldingen «kan ikke koble til tjeneren»

1. Sjekk internettforbindelsen.

2. Sjekk Systemstatus-siden for å se om det er noen kjente problemer.

3. Hvis det er brudd eller pågående vedlikehold, prøver du igjen senere.

Last ned den nyeste versjonen av iCloud for Windows

For å laste ned den nyeste oppdateringen, gå til Microsoft Store.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.