Hvis du har glemt koden for Skjermtid

Finn ut hvordan du tilbakestiller sikkerhetskoden for Skjermtid for deg selv eller for et medlem av Familiedeling-gruppen din.

Tilbakestill sikkerhetskoden for Skjermtid for den personlige enheten din

Tilbakestill sikkerhetskoden for Skjermtid for barnets enhet

Hvis du ikke får tilbakestilt sikkerhetskoden for Skjermtid

Slik tilbakestiller du koden for skjermtid for en personlig enhet

Følg fremgangsmåten nedenfor for å endre koden for skjermtid på en iPhone, iPad, eller Mac.

På iPhone eller iPad

1. Gå til Innstillinger > Skjermtid.

2. Trykk på Endre koden for Skjermtid to ganger.

3. Trykk på Glemt koden?

The Forgot Passcode button is at the bottom of the screen.
  4. Oppgi Apple-ID-en og passordetdu brukte da du opprettet koden for Skjermtid. Har du glemt Apple-ID-passordet?

5. Oppgi en ny kode for skjermtid, og skriv den inn på nytt for å bekrefte.

På Mac

1. Sørg for at maskinen er oppdatert til macOS Catalina 10.15.4 eller nyere.

2. Velg Apple-menyen  > Systeminnstillinger eller Systemvalg, og klikk deretter på Skjermtid.

3. Klikk på Endre kode, og klikk deretter på Glemt koden?.

4. Oppgi Apple-ID-en og passordetdu brukte da du opprettet koden for Skjermtid. Har du glemt Apple-ID-passordet?

5. Oppgi en ny kode for skjermtid, og skriv den inn på nytt for å bekrefte.

Hvis du har Del på tvers av enheter slått på, oppdateres den nye koden for skjermtid på de aktuelle enhetene etter du har tilbakestilt den.

Slik tilbakestiller du koden for skjermtid for barnets enhet

Hvis du bruker Familiedeling til å administrere kontoen til et barn, må familieorganisatoren tilbakestille sikkerhetskoden på enheten.

På iPhone eller iPad

1. På familieorganisatorens enhet går du til Innstillinger > Skjermtid.

2. Rull ned, og velg navnet til et barn under Familie.

3. Trykk på Endre koden for Skjermtid to ganger. Godkjenn deretter med Face ID, Touch ID eller enhetskoden din.

4. Oppgi en ny kode for skjermtid, og skriv den inn på nytt for å bekrefte.

På Mac

1. Sørg for at maskinen er oppdatert til macOS Catalina 10.15.4 eller nyere.

2. Velg Apple-menyen  > Systeminnstillinger eller Systemvalg, og klikk deretter på Skjermtid.

3. Velg navnet til et barn på lokalmenyen.

4. Klikk på Endre kode, og klikk deretter på Glemt koden?.

5. Oppgi Apple-ID-en og passordetdu brukte da du opprettet koden for Skjermtid. Har du glemt Apple-ID-passordet?

6. Oppgi en ny kode for skjermtid, og skriv den inn på nytt for å bekrefte.

Hvis du har Del på tvers av enheter slått på, oppdateres den nye koden for skjermtid på de aktuelle enhetene etter du har tilbakestilt den.

Hvis du ikke får tilbakestilt sikkerhetskoden for Skjermtid

Hvis du ikke får tilbakestilt sikkerhetskoden for Skjermtid, må du sørge for at du bruker samme Apple-ID som du brukte da du opprettet sikkerhetskoden for Skjermtid. Dette kan være en annen Apple-ID enn den som er logget på enheten. Hvis du er en del av en Familiedeling-gruppe, kan det være Apple-ID-en til barnet eller et familiemedlem.

Hvis du fortsatt har problemer med å tilbakestille koden for skjermtid, kan du kontakte Apple-kundestøtte.