Hvis du ikke kan sikkerhetskopiere eller gjenopprette Macen med Time Machine

Hvis Time Machine ikke kan bruke sikkerhetskopidisken til å sikkerhetskopiere eller gjenopprette filene dine, kan du prøve disse løsningene.

Slik sikkerhetskopierer og gjenoppretter du

Hvis du ikke kan sikkerhetskopiere eller gjenopprette

• Kontroller at sikkerhetskopidisken din støttes av Time Machine.

• Hvis Time Machine sier at sikkerhetskopidisken ikke har nok lagringsplass eller nesten er full, må du bruke en sikkerhetskopidisk som har minst dobbelt så mye lagringsplass som Macen din. Eksempel: Hvis Macen din har 1 TB lagringsplass, bør sikkerhetskopidisken ha minst 2 TB lagringsplass.

• Kontroller tilkoblingen til sikkerhetskopidisken.

• Hvis sikkerhetskopidisken er koblet til Macen, må du påse at den er koblet direkte til Macen, ikke via en USB-hub eller en annen enhet.

• Hvis sikkerhetskopidisken er koblet til over det lokale nettverket, må du kontrollere at nettverkstilkoblingen er god og at Macen er koblet til samme nettverk som sikkerhetskopidisken. Hvis du har fullført en tidligere nettverkstilkoblet sikkerhetskopiering, kan du bekrefte sikkerhetskopien: Trykk og hold nede Tilvalg-tasten mens du velger Verifiser sikkerhetskopier i Time Machine-menyen.

• Hvis du også bruker en skybasert tjeneste for synkronisering eller sikkerhetskopiering, sier kanskje Time Machine at noen av filene på Macen ikke kan sikkerhetskopieres før synkroniseringen er fullført. For å sikre at synkroniseringen kan fullføres raskt må du holde Macen koblet til strøm og internett. Hvis du ikke vil vente til synkroniseringen er fullført, kan du midlertidig ekskludere synkroniserte mapper fra Time Machine-sikkerhetskopien.

• Sjekk om du bruker VPN- eller sikkerhetsprogramvare fra tredjeparter, som kan påvirke tilkoblingen til sikkerhetskopidisken.

• Bruk Diskverktøy for å reparere sikkerhetskopidisken.

• Sørg for at fastvaren til sikkerhetskopidisken din er oppdatert. Ta kontakt med produsenten av sikkerhetskopidisken for mer informasjon.

• Hvis ingen andre løsninger fungerer, kan du starte på nytt: Slett sikkerhetskopidisken og bruk Time Machine til å velge den som sikkerhetskopidisk. Eventuelt kan du prøve en annen sikkerhetskopidisk.

Finn ut hva du kan gjøre hvis Time Machine fungerer, men sikkerhetskopieringen tar lang tid.