Hvis du ikke kan sende eller motta meldinger på Mac

Finn ut hva du må gjøre hvis du ikke kan sende eller motta meldinger, eller hvis du ser en varselmelding når du sender en melding med Meldinger på Mac.

Prøv denne fremgangsmåten først

Prøv å sende en melding på nytt etter hvert trinn nedenfor.

Hvis du ser «Denne brukeren er ikke registrert med iMessage»

Hvis du prøver å sende en melding og ser en varselmelding om at personen ikke er registrert med iMessage, blir meldingen forsøkt sendt med SMS/MMS. Sørg for at videresending av tekstmeldinger er konfigurert og at iPhone er slått på.

Hvis kontaktene dine ser e-postadressen din i stedet for telefonnummeret ditt

Hvis du kan sende meldinger, men kontaktene dine ser e-postadressen din i stedet for telefonnummeret ditt, må du påse at du er logget på iMessage med samme Apple-ID på alle enhetene dine. Finn ut hvordan du legger til telefonnummeret ditt i Meldinger på Mac.

Finn ut mer