Hvis Macen starter til en sirkel med en linje gjennom

En sirkel med en linje gjennom betyr at startdisken inneholder et Mac-operativsystem, men det er ikke en macOS-versjon som Macen din kan bruke.

Skjermbildet sirkel med en linje gjennom

Et forbudssymbol, som ser ut som en sirkel med en linje eller strek gjennom, betyr at startdisken din inneholder et Mac-operativsystem, men det er ikke en versjon eller byggversjon av macOS som Macen din kan bruke.

1. Trykk og hold inne av/på-knappen på Macen i opptil 10 sekunder, helt til Macen slår seg av. (Alle Macer har en av/på-knapp. På bærbare datamaskiner med Touch ID, holder du inne på Touch ID.)

2. Reparer startdisken ved hjelp av Diskverktøy.

3. Hvis Diskverktøy ikke fant noen feil eller reparerte alle feil, installerer du macOS på nytt.

4. Hvis du fremdeles trenger hjelp, kan du kontakte Apple-kundestøtte.