Bruk AirPods eller AirPods Pro etter reparasjon

Finn ut hvordan du bruker AirPods eller AirPods Pro etter reparasjon.

1. Noter deg serienummeret på ladeetuiet når du mottar returen, da dette kan ha blitt erstattet. Delen eller produktet du har hatt til reparasjon, dekkes av en 90-dagers servicegaranti eller tiden som er igjen i den opprinnelige produktgarantien eller AppleCare-abonnementet du har, alt ettersom hvilken som varer lengst. Det reparerte eller erstattede produktet går også under en eventuell gjeldende forbrukerlovgivning.

2. Konfigurer AirPods eller AirPods Pro.

© 2021 Apple Inc. Med enerett. Apple, Apple-logoen, iPhone, AirPods og iTunes er varemerker som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. AppleCare er et tjenestemerke (service mark) som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. Andre produkt- og firmanavn nevnt herunder kan være varemerker for sine respektive selskaper.