Erstatt en AirPod eller et ladeetui

Hvis du mister eller ikke finner en AirPod eller et ladeetui, kan du følge disse trinnene for å erstatte det.

Bruk Finn AirPod før du bestiller en erstatning

Først kan du prøve å finne den manglende AirPod-enheten eller ladeetuiet ved å bruke Finn AirPod.

Intet hell? Chat eller snakk med oss for å bestille en erstatning.

Konfigurer den nye AirPod-erstatningen eller ladeetuiet

Når du får erstatningen, kan du følge disse trinnene for å buke AirPods igjen:

1. Legg begge AirPods i ladeetuiet.
  2. Åpne lokket, og sjekk statuslampen. Den skal blinke oransje.
  3. Trykk på og hold inne konfigureringsknappen på baksiden av etuiet i fem sekunder. Statuslampen skal blinke hvitt. Hvis den fortsatt blinker oransje, kobler du etuiet til strøm, lukker lokket og venter i ti minutter.
  4. Gå til Hjem-skjermen på iPhone.
  5. Åpne etuiet med AirPods inni, og hold det ved siden av iPhone-enheten. En konfigurasjonsanimasjon vises på iPhone-enheten.
  6. Trykk på Koble til, og trykk på Ferdig.

Trenger du hjelp med å konfigurere AirPod-erstatningen? Kontakt Apple-kundestøtte.