Konfigurer AirPods-erstatningen eller ladeetuiet

Når du får erstatningen, kan du følge disse trinnene for å bruke AirPods igjen.

Konfigurer AirPods

1. Legg begge AirPods i ladeetuiet.
  2. Åpne lokket, og sjekk statuslampen. Den skal blinke oransje.
  3. Trykk på og hold inne konfigureringsknappen på baksiden av etuiet i fem sekunder. Statuslampen skal blinke hvitt. Hvis den fortsatt blinker oransje, kobler du etuiet til strøm, lukker lokket og venter i ti minutter.
  4. Gå til Hjem-skjermen på iPhone.
  5. Åpne etuiet med AirPods inni, og hold det like ved iPhone. En konfigurasjonsanimasjon vises på iPhone.
  6. Trykk på Koble til, og trykk på Ferdig.

Bestill en erstatning

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du bestille en erstatning for en AirPod eller ladeetuiet.