Konfigurer AirPods-erstatningen eller ladeetuiet

Når du får erstatningen, kan du følge disse trinnene for å bruke AirPods igjen.

Konfigurer AirPods

1. Legg begge AirPods i ladeetuiet.
  2. Åpne lokket, og sjekk statuslampen. Den skal blinke oransje.
  3. Trykk og hold på konfigureringsknappen på baksiden av etuiet i noen sekunder. Statuslampen skal blinke hvitt.*
  4. Gå til Hjem-skjermen på iPhone.
  5. Åpne etuiet med AirPods inni, og hold det like ved iPhone. En konfigurasjonsanimasjon vises på iPhone.
  6. Trykk på Koble til, og trykk på Ferdig.

* Hvis statuslampen fortsatt blinker oransje, kobler du etuiet til strøm, lukker lokket og venter i 20 minutter. Åpne deretter lokket, og trykk og hold på konfigureringsknappen igjen i noen sekunder til statuslampen blinker hvitt.