Slik oppdaterer du HomePod etter at du har aktivert Avansert databeskyttelse for iCloud

Finn ut hva du kan gjøre hvis du opplever problemer med konfigurering eller oppdatering av HomePod etter aktivering av Avansert databeskyttelse.

Når du bruker Avansert databeskyttelse for iCloud, må alle enhetene du bruker med Apple-ID-en din ha en minsteversjon av programvare. Hvis du ikke kan konfigurere eller logge på en ny HomePod etter at du har aktivert Avansert databeskyttelse for kontoen din, må du kanskje oppdatere HomePod-programvaren.

Det er to fremgangsmåter for oppdatering av HomePod til den nødvendige programvaren:

• Hvis du har HomePod mini, kan du oppdatere den ved hjelp av en Mac eller PC.

• På alle HomePod-modeller, inkludert HomePod mini, kan du velge å midlertidig slå av Avansert databeskyttelse for iCloud og oppdatere HomePod. Hvis du slår av Avansert databeskyttelse, må du være obs på at kontoen din bruker standard databeskyttelse frem til du slår på Avansert databeskyttelse igjen.

Slik oppdaterer du HomePod mini ved hjelp av en Mac eller PC

1. Koble HomePod mini til datamaskinen med USB-C-kabelen som fulgte med.

2. Hvis du bruker en Mac, åpner du et Finder-vindu. Hvis du bruker en PC, åpner du den nyeste versjonen av Apple Devices-appen eller iTunes-appen.

3. Velg HomePod når du ser den på datamaskinen.

4. Klikk på Gjenopprett HomePod for å oppdatere til den nyeste programvaren. Du får en varsling når oppdateringen er fullført.

5. Følg instruksjonene for å konfigurere HomePod.

Slik oppdaterer du HomePod ved å midlertidig slå av Avansert databeskyttelse

Hvis du velger å slå av Avansert databeskyttelse midlertidig, må du slå på tjenesten igjen så snart HomePod-programvaren er oppdatert. Inntil du slår på Avansert databeskyttelse igjen, bruker kontoen din standard databeskyttelse.

1. Slå av Avansert databeskyttelse i iCloud-innstillingene på iPhone, iPad eller Mac: Åpne Innstillinger eller Systeminnstillinger, trykk på navnet ditt og trykk deretter på iCloud. Rull ned til Avansert databeskyttelse og slå av Avansert databeskyttelse.

2. Hvis du mottok en feilmelding ved et tidligere forsøk på å konfigurere HomePod, må du kanskje følge denne fremgangsmåten for å tilbakestille HomePod. Deretter følger du fremgangsmåten for å konfigurere HomePod.

3. Oppdater HomePod til den nyeste programvaren via Hjem-appen.

4. Slå på Avansert databeskyttelse i iCloud-innstilingene på iPhone, iPad eller Mac: Åpne Innstillinger eller Systeminnstillinger, trykk på navnet ditt og trykk deretter på iCloud. Rull ned til Avansert databeskyttelse og slå på Avansert databeskyttelse.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.