Slett apper på iPhone, iPad og iPod touch

Finn ut hvordan du sletter apper på iPhone, iPad og iPod touch.

Slik sletter du en app

1. Trykk og hold på appen.

2. Trykk på Fjern app Fjern app-symbolet.

En iPhone-skjerm som viser menyen som vises når du trykker og holder inne på en app. Fjern app er det tredje alternativet i menyen.
  3. Trykk på Slett app, og trykk deretter på Slett for å bekrefte.

Husk at noen innebygde Apple-apper ikke kan slettes fra enheten din, så det kan hende du ikke ser alternativet for å slette en app. Her er en liste over innebygde Apple-apper du kan slette fra enheten. Hvis du ikke får slettet en app som ikke er laget av Apple, kan du deaktivere foreldrekontroll og deretter prøve å slette appen igjen.

Hvis du trykker og holder på en app på Hjem-skjermen og appene begynner å riste:

1. Trykk på Fjern-symboletBildet har ingen alternativ tekst øverst til venstre i appen.

En iPhone-skjerm som viser en app med Fjern-symbolet øverst til venstre i appen. Det er også en Legg til-knapp øverst til venstre på skjermen og en Ferdig-knapp øverst til høyre på skjermen.
  2. Trykk på Slett app, og trykk deretter på Slett for å bekrefte.

3. Trykk på Ferdig.

Finn ut mer

• Med iOS 14 kan du fjerne apper fra Hjem-skjermen i stedet for å slette dem, slik at de bare vises i appbiblioteket ditt. Finn ut mer om hvordan du bruker appbiblioteket.

• Hvis du sletter en app, avsluttes ikke eventuelle abonnementer du har i appen. Mens du sletter en app, ser du kanskje alternativet Avslutt abonnementer. Finn ut hvordan du avslutter abonnementer.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.