Høyttaler for iPhone SE (3. generasjon)

Før du begynner

Advarsel

Les Batterisikkerhet, og følg retningslinjene for arbeidsområde og batterihåndtering før du begynner.

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• Antistatisk pinsett

• JCIS-bit

• Micro stix-bit

• Nylonsonde (svart pinne)

• Superskrue-bit

• Momenttrekker (grønn, 0,45 kgf cm)

Fjerning

1. Bruk en momenttrekker og JCIS-biten til å skru ut de to stjerneskruene i høyttaleren. Legg skruene til side.

2. Bruk en momenttrekker og superskruebiten til å skru ut superskruen i høyttaleren. Legg skruen til side.

3. Sett den svarte pinnen forsiktig inn under nedre høyre hjørne av hovedkortet (1). Løft hovedkortet akkurat nok til å skyve høyttaleren under det, og løsne høyttaleren fra høyttalerporten (2). Løft høyttaleren ut av kabinettet.

•  Obs: Ikke bøy hovedkortet eller løft det mer enn nødvendig for å få plass til høyttalerens øvre kant.

•  Obs: Øverst i venstre hjørne på høyttaleren er det en tapp som kan skyves mellom hovedkortet og kabinettet. Fjern høyttaleren forsiktig for å unngå at tappen ryker eller at hovedkortet bøyes.

Montering

1. Fullfør monteringstrinn 1 til 4 for Taptic Engine  for å delvis montere Taptic Engine .

2. Bruk den svarte pinnen til å flytte kontakten for Taptic Engine /dokk forsiktig frem og tilbake for å sikre at den er festet til koaksialkontakten på kabinettet.

3. Bruk den svarte pinnen for å sikre at kontakten for Taptic Engine /dokk er parallell med høyre side av kabinettet.

•  Obs

• Når du monterer høyttaleren igjen, må du sørge for at tappen på høyttaleren går under hovedkortet og over skruehullet.

• Monter høyttaleren forsiktig for å unngå at tappen ryker eller at hovedkortet bøyes.

4. Sett den svarte pinnen forsiktig inn under nedre høyre hjørne av hovedkortet. Vipp toppen av høyttaleren ned og skyv den litt under hovedkortet (1). Legg høyttalerens nedre kant i kabinettet. Skyv deretter høyttaleren nedre kant inn i høyttalerporten (2).

5. Bruk den grønne momenttrekkeren og superskruebiten til å skru inn en ny superskrue (923- 04084) i høyttaleren.

6. Bruk den grønne momenttrekkeren riveren og JCIS-biten til å skru inn to nye stjerneskruer ((923-04085) (1) (923- 04083) (2) i høyttaleren.

7. Inspiser kontakten for Taptic Engine /dokk for å sikre at den er festet til koaksialkontakten på kabinettet.

8. Trykk enden av flekskabelen for Taptic Engine  på kontakten for Taptic Engine /dokk.

9. Fest enden av antennens nedre flekskabel til øvre kant av flekskabelen for Taptic Engine .

10. Trykk nedre ende av Wi-Fi-antennen mot øvre kant av antennes nedre flekskabel (1). Trykk øvre ende av Wi-Fi-antennen mot den øvre kontakten (2).

11. Fullfør monteringstrinn 10 til 12 for Taptic Engine  for å montere kontaktdekselet for Taptic Engine .

Fest følgende del for å fullføre monteringen: