Kamera for iPhone SE (3. generasjon)

Før du begynner

Advarsel

Les Batterisikkerhet, og følg retningslinjene for arbeidsområde og batterihåndtering før du begynner.

Fjern følgende del før du begynner:

Verktøy

• Antistatisk pinsett

• JCIS-bit

• Nitril- eller lofrie hansker

• Nylonsonde (svart pinne)

• Superskruebit

• Momenttrekker (grønn, 0,45 kgf cm)

Fjerning

1. Bruk en momenttrekker og JCIS-biten til å skru ut stjerneskruen i kameradekselet. Legg skruen til side.

2. Bruk en momenttrekker og superskruebiten til å skru ut superskruen i kameradekselet. Legg superskruen til side.

3. Fjern kameradekselet og ta vare på det til monteringen.

4. Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å løfte enden av kameraets flekskabel av kontakten.

5. Fjern kameraet fra kabinettet.

Montering

1. Ta på deg hanskene for å forhindre kontaminering av kameralinsen. Hold deretter det nye kameraet med linsen vendt ned, og fjern beskyttelsesdekselet fra kameralinsen.

2. Hvil kameraet i kabinettet. Ikke trykk kameraet inn i kabinettet ennå.

3. Trykk enden av kameraets flekskabel på kontakten (1). Trykk kameraet forsiktig inn i kabinettet (2).

4. Plasser kameradekselet på kameraet.

5. Bruk den grønne momenttrekkeren og superskruebiten til å skru en ny superskrue (923-01987) delvis inn i kameradekselet. Ikke trekk superskruen helt til ennå.

6. Bruk den grønne momenttrekkeren og JCIS-biten til å skru inn en ny stjerneskrue (923-02006) i kameradekselet.

7. Skru de to skruene helt inn i kameradekselet.

Fest følgende del for å fullføre monteringen: