Hvis du ikke kan installere macOS Big Sur på visse 13-tommers MacBook Pro-datamaskiner fra 2013 og 2014

Følg denne fremgangsmåten hvis du ikke kan installere macOS Big Sur på en MacBook Pro (Retina, 13-tommers, sent 2013) eller MacBook Pro (Retina, 13-tommers, midten av 2014).

Når du installerer macOS Big Sur på disse Macene, kan installereren si at oppdateringen ikke kan installeres på denne datamaskinen, eller Macen din kan starte opp til en tom skjerm eller sirkel med en linje gjennom den No alt supplied for Image.

Hvis Macen din ikke lenger starter som den skal, kan kanskje denne fremgangsmåten hjelpe deg med å løse problemet:

1. Trykk og hold på av/på-knappen på Macen i minst ti sekunder, og deretter slipper du. Hvis Macen din er på, slås den av.

2. Koble alle eksterne enheter fra Macen, inkludert skjermer og USB-tilbehør, og fjern kort som er satt inn i SDXC-kortsporet. Slå på Macen.

3. Hvis problemet vedvarer, tilbakestiller du SMC (systemadministreringskontroll) som beskrevet for bærbare datamaskiner med et batteri som ikke kan tas ut.

4. Hvis ingen av disse løsningene fungerer, kontakter du Apple-kundestøtte for å få mer hjelp.

Denne artikkelen oppdateres etter hvert som mer informasjon blir tilgjengelig.