Lydkort for iMac (24-tommers, M1, 2021, to porter)

Før du begynner

Fjern disse delene før du begynner:

Verktøy

• 3,5 mm åttekantet muttertrekker

• EarPods med 3,5 mm hodetelefonutgang

• Antistatisk pinsett

• Nylonsonde (svart pinne)

• Støttekiler

• Torx T3-skrutrekker

Viktig

Flekskabelen til av/på-knappen kobler til lydkortet. Skade på flekskabelen til av/på-knappen medfører at kabinettet må skiftes ut.

Demontering

1. Trekk flekskabelen til av/på-knappen (1) delvis opp for å komme til kontakten nær kanten av kabinettet.

2. Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å trykke og holde PUSH-knappen på ZIF-kontakten til lydkortet (2). Bruk en antistatisk pinsett til å gripe enden av flekskabelen og skyve den ut av kontakten (3).

3. Bruk T3 skrutrekkeren til å fjerne de tre øverste T3-skruene (923-05574) og den nedre T3-skruen (923-05668) fra wifi- og Bluetooth-antennen.

• Merk: Den nederste skruen har et større hode enn de tre øverste skruene.

4. Flytt wifi- og Bluetooth-antennen forsiktig til side for å komme til flekskabelen til av/på-knappen på undersiden.

5. Vipp opp låsespaken på flekskabelkontakten til av/på-knappen. Bruk deretter en antistatisk pinsett til å skyve enden av flekskabelen til av/på-knappen ut av kontakten på lydkortet.

•  Forsiktig: Flekskabelen til av/på-knappen er ikke avtakbar. Hvis flekskabelen er skadet, må kabinettet skiftes ut.

6. Bruk T3 skrutrekkeren til å fjerne den øverste T3-skruen (923-05670) og den nedre T3-skruen (923-05669) fra lydkortet.

7. Bruk den 3,5 mm sekskantede muttertrekkeren til å fjerne 3,5 mm sekskantskruen (923-05671) fra lydkortet.

8. Stikk den flate enden av den svarte pinnen inn under lydkortet for å løsne limet i de områdene som vises (1, 2). Bruk en antistatisk pinsett til å dra lydkortet forsiktig ut av kabinettet.

Montering

1. Innrett skruehullene i lydkortet med skruehullene i kabinettet.

2. Bruk T3 skrutrekkeren til å delvis feste den øverste T3-skruen (923-05670) og den nedre T3-skruen (923-05669) til lydkortet.

3. Bruk den 3,5 mm sekskantede muttertrekkeren til å feste 3,5 mm sekskantskruen (923-05671).

4. Koble EarPods inn i 3,5 mm hodetelefonutgangen for å forsikre deg om at kortet er justert riktig. Juster lydkortet frem til kontakten er enkel å ta ut og inn.

5. Bruk T3-skrutrekkeren til å feste T3-skruene. Bruk den 3,5 mm sekskantede muttertrekkeren til å feste 3,5 mm sekskantskruen.

6. Koble fra EarPods.

7. Fest den øverste delen av lydkortet til kabinettet.

• Merk: Hvis du monterer en ny del, fjerner du den selvklebende baksiden fra den øverste delen av lydkortet og fester det til kabinettet.

8. Skyv enden av flekskabelen til lydkort inn i ZIF-kontakten.

•  Forsiktig: Sørg for at flekskabelen til lydkortet er satt helt inn i ZIF-kontakten. Hvis fleksikabelen bare er delvis tilkoblet, kan det medføre at datamaskinen ikke slår seg på.

9. Skyv enden av kabelen til av/på-knappen inn i kontakten på lydkortet. Vipp ned låsespaken.

10. Plasser wifi- og Bluetooth-antennen i kabinettet.

11. Bruk T3-skrutrekkeren til å feste de tre øverste T3-skruene (923-05574) og den nedre T3-skruen (923-05668) inn i wifi- og Bluetooth-antennen.

• Viktig: Sett T3-skruen med det store hodet inn i det nederste skruehullet på wifi- og Bluetooth-antennen.

Monter følgende deler igjen for å fullføre remonteringen: