Kamera for iPhone 12 mini

Før du begynner

Advarsel

Les Batterisikkerhet, og følg retningslinjene for arbeidsområde og batterihåndtering før du begynner.

Fjern følgende del før du begynner:

Verktøy

• 5,4-tommers reparasjonsbrett

• Antistatisk pinsett

• JCIS-bit

• Nitril- eller lofrie hansker

• Nylonsonde (svart pinne)

• Momenttrekker (grå, 0,55 kgf cm)

Obs

• For å unngå å skade linsene må du ikke røre TrueDepth-kamerasettet eller deler i nærheten.

• Unngå jordingsfjærene på dekselet til kameraet og kabinettet.

Obs

Denne prosedyren krever systemkonfigurasjon. Etter at du har fullført alle trinnene for fjerning og montering, følger du instruksjonene for å starte Systemkonfigurasjon.

Fjerning

1. Plasser kabinettet i reparasjonsbrettet med Lightning-kontakten vendt mot utsparingen.

2. Bruk en momenttrekker og JCIS-biten til å fjerne de to stjerneskruene fra dekselet til kameraet. Legg skruene til side.

3. Bruk en antistatisk pinsett for å vippe opp venstre side av dekselet til kameraet som vist. Skyv deretter dekselet til kameraet ut av kabinettet. Ta vare på det dekselet til monteringen.

4. Løft enden av den øvre flekskabelen til kameraet forsiktig av kontakten.

• Merk: Den ene flexkabelen til kameraet dekker den andre.

5. Løft enden av den nederste flekskabelen til kameraet av kontakten.

6. Fjern kameraene fra kabinettet.

Montering

1. Ta på deg hanskene for å forhindre kontaminering av kameralinsene. Hold deretter det nye kameraet med linsene vendt ned, og fjern beskyttelsesdekselet fra kameralinsene.

2. Plasser kameraene i kabinettet.

3. Trykk enden av den nederste flekskabelen til kameraet på kontakten.

4. Trykk enden av den øverste flekskabelen til kameraet på kontakten.

5. Trykk kameraet forsiktig inn i kabinettet.

6. Dekselet til kameraet har tapper som passer inn i spor under kanten på høyre side av kabinettet. Inspiser tappene og jordingsfjæren på dekselet for skader før du monterer dem igjen.

7. Hold i dekselet med en antistatisk pinsett, og skyv dekseltappene inn i sporene. Senk deretter dekselet ned på kameraene.

•  Obs

• Ikke rør jordingsfjæren når du fester kameradekselet.

• Kontroller at skrueåpningene i dekselet til kameraet er på linje med skruehullene i kabinettet. Et feiljustert kameradeksel kan påvirke bildekvaliteten på skjermen.

8. Bruk den grå momenttrekkeren og JCIS-biten til å feste to nye stjerneskruer (923-04991) i dekselet til kameraet.

Fest følgende del for å fullføre monteringen:

Obs

• Etter at du er ferdig med alle trinnene for fjerning og montering, starter du Systemkonfigurasjon ved å sette enheten i feilsøkingsmodus. Trykk på Start økt, og følg instruksjonene på skjermen.

• Du har ett forsøk på å fullføre systemkonfigurasjonen. Hvis forsøket avbrytes, avbrytes eller støter på en feil, vil enheten vise en melding som ber deg kontakte en butikk med selvbetjent reparasjon for å få hjelp.