Øvre høyttaler (mmWave-antenne) for iPhone 13 mini

Før du begynner

Advarsel

Les Batterisikkerhet, og følg retningslinjene for arbeidsområde og batterihåndtering før du begynner.

Viktig

Hvis telefonen ikke har en mmWave-antenne, følger du instruksjonene i Øvre høyttaler.

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• 5,4-tommers reparasjonsbrett

• Antistatisk pinsett

• JCIS-bit

• Nitril- eller lofrie hansker

• Nylonsonde (svart pinne)

• SIM-utløserverktøy

• Superskruebit

• Momenttrekker (blå, 0,65 kgf cm)

• Momenttrekker (grå, 0,55 kgf cm)

Obs

For å unngå å skade linsene må du ikke røre TrueDepth-kamerasettet eller deler i nærheten.

Fjerning

1. Plasser kabinettet i reparasjonsbrettet med Lightning-kontakten vendt mot utsparingen.

2. Bruk en antistatisk pinsett til å trekke polyesterfilmstripen langsomt av mmWave-antennens kontaktdeksel.

3. Bruk en momenttrekker og JCIS-biten til å fjerne de tre stjerneskruene fra mmWave-antennens kontaktdeksel i vist rekkefølge. Legg skruene til side. Fjern dekselet og legg det til side frem til monteringen.

•  Obs: For å unngå skade på skruene må du sørge for at JCIS-biten er låst i momenttrekkeren. Ikke skrap momenttrekkeren mot hovedkortet.

4. Ta enden av mmWave-antennens flekskabel av kontakten.

5. Løft endene av de 11 flekskablene av kontaktene i vist rekkefølge.

6. Bruk en momenttrekker og JCIS-biten til å fjerne én stjerneskrue fra den nedre enden av hovedkortet. Legg skruen til side.

7. Bruk en momenttrekker og superskruebiten til å fjerne superskruen fra den øvre enden av hovedkortet. Legg skruen til side.

8. Fjern kameraet. Fortsett deretter til trinn 9.

9. Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å løsne limet mellom mmWave-antennens flekskabel og kamerabrønnen.

10. Fjern kabinettet fra reparasjonsbrettet.

11. Sett inn en binders eller SIM-utmatingsverktøy i hullet ved siden av SIM-skuffen.

12. Skyv bindersen eller SIM-utmatingsverktøy mot kabinettet for å løse ut SIM-skuffen. Deretter tar du ut SIM-skuffen og legger den til side til monteringen.

13. Plasser kabinettet i reparasjonsbrettet med Lightning-kontakten vendt mot utsparingen.

14. Bruk en antistatisk pinsett til å dytte SIM-skuffutmateren i opprinnelig posisjon.

15. Gently lift the mmWave antenna and the logic board up and out of the enclosure.

• Important: Ensure that the mmWave antenna stays attached to the logic board.

•  Caution

• Don’t damage the Apple Pay flex cable as you lift the logic board out of the enclosure.

• Don’t damage the logic board when removing it from the enclosure. If damage occurs, replace the iPhone.

16. Use a torque driver and the JCIS bit to remove one crosshead screw from the top speaker. Set aside the screw.

17. Use a torque driver and the super screw bit to remove one super screw from the top speaker. Set aside the screw.

18. Put on the gloves.

19. Remove the top speaker from the enclosure.

Montering

1. Ta på hanskene.

2. Inspiser TrueDepth-kameraet. Kontroller at den øvre kanten av kameraet er under kanten til kabinettet.

•  Obs: Hvis TrueDepth-kameraet er posisjonert feil, bruker du den svarte pinnen til å posisjonere det riktig.

3. Vipp øvre høyttaler og senk den på plass.

•  Obs: Kontroller at pakningen monteres på høyttalerens øvre ventil og ikke er skadet. Hvis pakningen er skadet, må du erstatte den øvre høyttaleren.

4. Bruk den blå momenttrekkeren og superskruebiten til å feste en ny superskrue (923-06675)  i den øvre høyttaleren.

5. Bruk den grå momenttrekkeren og JCIS-biten til å feste en ny stjerneskrue (923-06676)  i den øvre høyttaleren.

6. Plasser hovedkortet og mmWave-antennen i kabinettet som vist.

•  Obs: Pass på at ingen flekskabler kommer i klem under hovedkortet.

7. Følg monteringstrinn 1 til 7 for kameraet for å sette kameraet tilbake i kabinettet. Fortsett deretter til trinn 8 nedenfor.

8. Trykk endene av de resterende ni flekskablene til kontaktene på hovedkortet i vist rekkefølge.

9. Bruk den blå momenttrekkeren og superskruebiten til å feste en ny superskrue (923-06673) i hovedkortet.

10. Bruk den grå momenttrekkeren og JCIS-biten til å feste en ny stjerneskrue (923-06676) i hovedkortet.

11. Kontroller at mmWave-antennens flekskabel er bak flekskabelen for Apple Pay.

12. Trykk enden av mmWave-antennens flekskabel på kontakten.

13. Plasser mmWave-antennens kontaktdeksel over flekskabelen.

14. Bruk den grå momenttrekkeren og JCIS-biten til å skru inn tre nye stjerneskruer (923-06677) i mmWave-antennens kontaktdeksel i vist rekkefølge.

•  Obs: For å unngå skade på skruene må du sørge for at JCIS-biten er låst i momenttrekkeren. Ikke skrap momenttrekkeren mot hovedkortet.

15. Plasser en ny polyesterfilmstripe over mmWave-antennens kontaktdeksel. Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å trykke jevnt langs limstripens lengde for å feste den til kabinettet. Fjern det blå mellomlegget.

16. Fjern kabinettet fra reparasjonsbrettet.

17. Trykk SIM-skuffen tilbake i siden til kabinettet.

18. Plasser kabinettet i reparasjonsbrettet med Lightning-kontakten vendt mot utsparingen.

19. Monter Taptic Engine . Fortsett deretter til trinn 20.

20. Følg alle trinnene for montering av batteri for å sette inn det nye batteriet.

Fest følgende del for å fullføre monteringen: