Kamera for iPhone 13 mini

Før du begynner

Advarsel

Les Batterisikkerhet, og følg retningslinjene for arbeidsområde og batterihåndtering før du begynner.

Fjern følgende del før du begynner:

Verktøy

• 5,4-tommers reparasjonsbrett

• Antistatisk pinsett

• JCIS-bit

• Nitril- eller lofrie hansker

• Nylonsonde (svart pinne)

• Momenttrekker (blå, 0,65 kgf cm)

Obs

• For å unngå å skade linsene må du ikke røre TrueDepth-kamerasettet eller deler i nærheten.

• Unngå jordingsfjæren på kameradekselet.

Obs

Denne prosedyren krever systemkonfigurasjon. Etter at du har fullført alle trinnene for fjerning og montering, følger du instruksjonene for å starte Systemkonfigurasjon.

Fjerning

1. Plasser kabinettet i reparasjonsbrettet med Lightning-kontakten vendt mot utsparingen.

2. Bruk en momenttrekker og JCIS-biten til å fjerne de tre stjerneskruene fra kameradekselet. Legg skruene til side.

3. Bruk en antistatisk pinsett til å vippe opp høyre kant av kameradekselet (1). Trekk deretter dekselet mot høyre for å løsne tappene til venstre (2). Ta vare på det dekselet til monteringen.

4. Bruk en antistatisk pinsett til å løfte enden av den øvre flekskabelen til kameraet av kontakten.

• Merk: Den ene flexkabelen til kameraet dekker den andre.

5. Bruk en antistatisk pinsett til å løfte enden av den nedre flekskabelen til kameraet fra kontakten.

6. Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å vippe kameraene opp fra kabinettet. Løft deretter kameraene ut av kabinettet.

lift the cameras out of the enclosure.

•  Caution: Don’t use the flex cables to lift the cameras.

Montering

1. Ta på deg hanskene for å forhindre kontaminering av kameralinsene. Hold deretter det nye kameraet med linsene vendt ned, og fjern beskyttelsesdekselet fra kameralinsene.

2. Plasser kameraene i kabinettet. Pass på at flekskablene til kameraet er i sporet mellom batteriet og kamerabrønnen.

3. Trykk enden av den nederste flekskabelen til kameraet på kontakten.

4. Trykk enden av den øverste flekskabelen til kameraet på kontakten.

5. Trykk kameraet forsiktig inn i kabinettet.

6. Kameradekselet har tapper som passer inn i sporet nær TrueDepth-kameraet og hovedkortet. Hold i dekselet med en antistatisk pinsett, og skyv dekseltappene inn i sporene. Senk deretter dekselet ned på kameraene.

•  Obs

• Pass på at jordingsfjæren på kameradekselet ikke er skadet. Ikke rør jordingsfjæren når du fester kameradekselet.

• Kontroller at skrueåpningene i kameradekselet er på linje med skruehullene. Et feiljustert kameradeksel kan påvirke bildekvaliteten på skjermen.

7. Bruk den blå momenttrekkeren og JCIS-biten til å feste tre nye stjerneskruer (923-06660) inn i kameradekselet i vist rekkefølge.

Fest følgende del for å fullføre monteringen:

Obs

• Etter at du er ferdig med alle trinnene for fjerning og montering, starter du Systemkonfigurasjon ved å sette enheten i feilsøkingsmodus. Trykk på Start økt, og følg instruksjonene på skjermen.

• Du har ett forsøk på å fullføre systemkonfigurasjonen. Hvis forsøket avbrytes, avbrytes eller støter på en feil, vil enheten vise en melding som ber deg kontakte en butikk med selvbetjent reparasjon for å få hjelp.