iPhone 14 Pro – TrueDepth-kamera

Før du begynner

Advarsel

• Les Batterisikkerhet, og følg retningslinjene for arbeidsområde og batterihåndtering før du begynner.

• TrueDepth-kameraet har én eller flere lasere. Demontering av TrueDepth-kameraet, skade på TrueDepth-kameraet eller manglende bruk av originale Apple-deler kan utsette deg for farlige infrarøde laserstråler, noe som muligens kan føre til skader på øyne eller hud.

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• 6,1-tommers reparasjonsbrett

• Antistatisk pinsett

• Nitril- eller lofrie hansker

• Nylonsonde (svart pinne)

Obs

Denne prosedyren krever TrueDepth-kamerakonfigurasjon. For å utføre TrueDepth-kamerakonfigurasjon trenger du følgende:

• En Mac med den nyeste versjonen av Apple Service Utility installert. Du må også installere iPhone Repair – TrueDepth Camera-ressurser, som du finner i ressursvinduet for Apple Service Utility.

• Enheten må kjøre nyeste versjon av iOS.

• Internett-tilgang

• En Lightning-kabel

Når du har fullført alle trinnene for fjerning og montering og installert Apple Service Utility på en Mac, kan du finne ut hvordan du starter prosessen for TrueDepth-kamerakonfigurasjon på support.apple.com/self-service-repair.

Fjerning

1. Plasser kabinettet i reparasjonsbrettet med Lightning-kontakten vendt mot utsparingen.

2. Ta på deg hanskene for å forhindre kontaminering av kameralinsene.

3. Bruk den ESD-sikre pinsetten til å løfte endene til de to flekskablene til TrueDepth-kameraet av kontaktene.

4. Hold forsiktig flekskablene til TrueDepth-kameraet sammen, og løft TrueDepth-kameraet ut av kabinettet.

Montering

1. Ta på deg hanskene for å forhindre kontaminering av kameralinsene.

2. Inspiser TrueDepth-kamerasettet for å forsikre deg om at jordingsskummet og jordingsfjærene er intakt. Hvis en av de mangler eller er skadet, bytter du ut hele TrueDepth-kamerasettet.

3. Posisjoner TrueDepth-kameraet i kabinettet.

•  Obs: Ikke fjern de beskyttende dekslene ennå.

4. Monter den øvre høyttaleren igjen.

5. Fjern de beskyttende dekslene fra TrueDepth-kameraet.

6. Inspiser TrueDepth-kamerasettet. Kontroller at den øvre kanten av kamerasettet er under kanten til kabinettet.

•  Obs

• Hvis TrueDepth-kameraet er posisjonert feil, bruker du den svarte pinnen til å posisjonere det riktig.

• Ikke rør fronten til TrueDepth-kamerasettet etter at beskyttelsedekslene er tatt av.

Fest følgende del for å fullføre monteringen:

Obs