Abonneren op Apple TV-kanalen in de Apple TV-app

Met de Apple TV-app kun je je abonneren op alleen de kanalen die je wilt kijken, zonder apps te downloaden. Je kunt dan materiaal uit je abonnement direct in de Apple TV-app bekijken, op aanvraag en op al je apparaten.1

Abonneren op Apple TV-kanalen

Abonneer je nu
  1. Open de Apple TV-app.

2. Selecteer het tabblad 'Store'.

3. Scrol naar 'Voeg kanalen en apps toe' of 'Voeg kanalen toe'.*

4. Wanneer je een kanaal vindt, open je het en kies je vervolgens de knop 'Abonneer' of 'Probeer gratis'.

5. Voer je Apple ID en wachtwoord in om een abonnement op het kanaal te kopen.

Lees wat je moet doen als je je Apple ID bent vergeten.

Prijzen variëren per kanaal. Je ziet informatie over de proefperiode, maandelijkse kosten en voorwaarden voor verlenging voordat je jouw abonnement bevestigt. Naast abonnementen op Apple TV-kanalen kun je een abonnement nemen op Apple TV+ en kijken naar originele verhalen van de meest creatieve geesten in de tv- en filmindustrie.

Apple TV-kanalen bekijken in de Apple TV-app

1. Open de Apple TV-app.

2. Selecteer het tabblad 'Home'.

3. Scrol naar 'Kanalen en apps' of 'Kanalen'.*

4. Open het kanaal om materiaal van je kanaalabonnement te streamen in de Apple TV-app, zonder dat je de app van het kanaal hoeft te downloaden.2

Met Apple TV-kanalen kun je:

Voor sommige Apple TV-kanalen kun je mogelijk inloggen op de website of bij de app van dat kanaal met dezelfde Apple ID die je gebruikt om materiaal in de Apple TV-app te bekijken.

Als je in de Apple TV-app problemen hebt om toegang te krijgen tot een abonnement op een Apple TV-kanaal, moet je mogelijk je abonnement op de website of in de app van het desbetreffende kanaal opzeggen en je vervolgens opnieuw abonneren op het kanaal in de Apple TV-app.

1. Je kunt al het materiaal op aanvraag en zonder advertenties bekijken. Sommige apparaten die de Apple TV-app ondersteunen, bieden mogelijk geen Apple TV-kanalen. Bepaalde on-demand programma's van sommige kanalen kunnen reclameonderbrekingen bevatten. Op sommige kanalen kun je mogelijk ook live-televisie (met reclame) streamen. Voor kanalen waarmee je live-televisie kunt kijken in de Apple TV-app, moet je mogelijk 'Locatievoorzieningen' op je apparaat inschakelen.

2. Wanneer je internationaal reist, kun je mogelijk materiaal van bepaalde kanalen niet streamen. Download de films of programma's die je wilt kijken voordat je jouw huidige land of regio verlaat.

* De beschikbaarheid en functies van de Apple TV-app en Apple TV-kanalen kunnen per land of regio verschillen. Lees meer over wat er in jouw land of regio beschikbaar is.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.