Over software-updates voor Apple TV (2e en 3e generatie)

Lees hier meer over functies in software-updates voor Apple TV (2e en 3e generatie).

Bepaal welk model je hebt of download de nieuwste software. Lees meer over updates voor Apple TV HD.

Software-updates voor Apple TV (3e generatie)

Lees meer over de updates voor een Apple TV (3e generatie).

Nieuw in Apple TV-software-update 7.8

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 7.7

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 7.6.2

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 7.6.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 7.6

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 7.5

Deze update bevat naast algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen de volgende functie:

Apple TV-software-update 7.4

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 7.3.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 7.3

Deze update bevat naast algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen de volgende functie:

• Apple TV-app: de Apple TV-app, nu beschikbaar op Apple TV (3e generatie), bevat al je favoriete programma's en films op één plaats op al je apparaten. Abonneer je alleen op de Apple TV-kanalen die je wilt bekijken. Blader in de iTunes Store door duizenden titels die je kunt kopen of huren. Krijg aanbevelingen voor programma's en films op basis van alles wat je al hebt bekeken.

Apple TV-software-update 7.2.2

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 7.2.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 7.2

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 7.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 7.0.3

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 7.0.2

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 7.0.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 7.0

• Vernieuwde gebruikerservaring: Apple TV wordt in een nieuw jasje gestoken.

• Delen met gezin: speel de aankopen van gezinsleden af.

• Vraag om te kopen: zorg ervoor dat kinderen toestemming moeten vragen voordat ze items in iTunes kunnen kopen.

• Beschrijvende videovoorzieningen: hoor beschrijvende video met een nieuwe toegankelijkheidsfunctie die later dit jaar beschikbaar zal zijn voor een select aantal films en tv-programma's in iTunes.

• AirPlay via peer-to-peer-verbinding: je gasten kunnen via AirPlay rechtstreeks streamen vanaf hun Mac of iOS-apparaat naar je Apple TV (model A1469 of nieuwer) zonder verbonden te zijn met je draadloze netwerk.

• Beats Music: luister altijd naar je favoriete muziek.

Software-updates voor Apple TV (2e generatie)

Lees meer over updates voor een Apple TV (2e generatie).

Apple TV-software-update 6.2.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Oudere software-updates voor Apple TV (2e en 3e generatie)

Lees meer over oudere updates.

Apple TV-software-update 6.2

• Algemene updates: deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

• iTunes Extras: bekijk verwijderde scènes, foto's, info over de acteurs en de filmploeg en meer bij selecte aankopen van films in iTunes. iTunes Extras is alleen beschikbaar voor HD-aankopen.

Apple TV-software-update 6.1.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 6.1

• Hoofdmenu: pas de Apple TV aan door onderdelen in het hoofdmenu te verbergen.

• AirPlay: deze update voegt een beveiligingsoptie toe die vereist dat iOS-apparaten of Macs moeten worden geverifieerd met een eenmalige code op het scherm voordat AirPlay kan worden gebruikt (vereist iOS 7.1 of nieuwer op een iOS-apparaat of OS X 10.9.2 of nieuwer op een Mac). De update voegt ook ondersteuning toe voor de detectie van een Apple TV via Bluetooth door een AirPlay-apparaat in omgevingen waar multicast- of Bonjour-verkeer wordt geblokkeerd in het netwerk of het AirPlay-apparaat zich in een ander subnet bevindt (vereist iOS 7.1 of nieuwer op iPhone 4s of nieuwer, iPad (3e generatie of nieuwer), iPad mini (1e of 2e generatie) of iPod touch (5e generatie) en Apple TV (3e generatie)).

• De Remote-app: bekijk aangeschafte tv-programma's en films in de Remote-app en tik om deze rechtstreeks op Apple TV af te spelen. iTunes Radio-stations aanmaken en afspelen (vereist versie 4.2 of nieuwer van de Remote-app).

• Algemene updates: deze update bevat verbeteringen voor software-updates, ondertitels en algemene prestaties.

Apple TV-software-update 6.0.2

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 6.0.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 6.0

• iTunes Radio: maak je eigen radiostations aan en luister ernaar zonder reclame met iTunes Match (alleen beschikbaar in de Verenigde Staten).

• iTunes Music Store: zoek en koop muziek in de iTunes Music Store, en speel deze af.

• iCloud-foto's: nieuwe ondersteuning voor het afspelen van video's in een gedeelde fotostream en het bekijken van fotostreams van meerdere abonnees.

• AirPlay vanuit iCloud: Apple TV speelt, indien mogelijk, materiaal uit iTunes in de cloud af en niet van een AirPlay-apparaat. Je hebt iOS 7 nodig op het AirPlay-apparaat.

• Podcasts: synchroniseer podcasts en podcaststations tussen Apple TV en al je iOS-apparaten.

• iMovie Theater: stream je iMovie-creaties onmiddellijk in High Definition vanuit iCloud. Je moet inloggen bij iCloud en de nieuwste versie van iMovie voor iOS of Mac downloaden.

• Ondertiteling en bijschriften: deze update voegt automatische selectie van ondertiteling toe op basis van de ingestelde taal op de Apple TV en de mogelijkheid om de stijl van de bijschriften voor spraak en geluiden aan te passen.

• Vergaderruimteweergave: vergrendel de Apple TV met de Vergaderruimteweergave (voor bedrijven en onderwijsinstellingen) en toon instructies op het scherm om AirPlay te gebruiken.

• Software-update: houd de Apple TV up-to-date dankzij de automatische installatie van de beschikbare software-updates.

• Configuratie: gebruik een iPhone, iPad of iPod touch met iOS 7 om netwerkinstellingen, een Apple ID en taalvoorkeuren automatisch over te zetten naar een Apple TV (3e generatie). Dit is niet beschikbaar voor iPhone 4 en iPad 2.

Apple TV-software-update 5.3

• Materiaal van derden: deze update voegt ondersteuning toe voor HBO GO, ESPN, Sky News, Qello en Crunchyroll.

• iTunes Store: deze update verbetert de betrouwbaarheid bij het inloggen bij de iTunes Store en het afspelen van aangeschaft materiaal.

Apple TV-software-update 5.2.1

• iTunes in de cloud: nu is er ook ondersteuning voor muziek in de cloud in Japan en Israël.

• Algemene updates: deze update bevat verbeteringen voor software-updates, ondertitels en algemene prestaties.

Apple TV-software-update 5.2

• iTunes in de cloud: zoek en speel aangeschafte iTunes-muziek rechtstreeks vanuit iCloud af. Deze functie is mogelijk niet in alle landen of regio's beschikbaar.

• Bluetooth-toetsenbord: gebruik een Apple Wireless Keyboard

• AirPlay-audio voor video's: verstuur stereogeluid van films, tv-programma's en andere video's op een Apple TV naar AirPlay-luidsprekers en -apparaten (inclusief AirPort Express en andere Apple TV's).

• Algemene updates: deze update bevat ook algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 5.1.1

• Volgende in iTunes: deze update voegt ondersteuning toe voor Volgende in iTunes 11 of iTunes Match. Bekijk de volgende nummers wanneer je muziek afspeelt op je Apple TV. Voeg nieuwe nummers toe en wijzig de wachtrij met de afstandsbediening of met de Remote-app.

• Algemene updates: deze update bevat ook algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen voor de iTunes Store, AirPlay, Netflix, iTunes Match en bedrade ethernetverbindingen.

Apple TV-software-update 5.1

• Gedeelde fotostreams: accepteer uitnodigingen voor gedeelde fotostreams, blader door foto's en opmerkingen en ontvang meldingen over nieuw materiaal.

• AirPlay: verstuur audiomateriaal van een Apple TV naar AirPlay-luidsprekers en -apparaten (inclusief AirPort Express en andere Apple TV's). Je kunt ook een code op het scherm vereisen om AirPlay met een Apple TV te gebruiken.

• Schakelen tussen iTunes-accounts: log in bij iTunes met meerdere Apple ID's en schakel snel tussen accounts.

• Trailers: zoek filmtrailers. Bekijk de aanvangstijden bij lokale bioscopen in de Verenigde Staten.

• Schermbeveiligingen: deze update bevat nieuwe schermbeveiligingen zoals 'Trapsgewijs', 'Krimpende tegels' en 'Schuivende panelen'.

• Hoofdmenu: wijzig de volgorde van symbolen op de tweede pagina door de selectieknop op de afstandsbediening ingedrukt te houden.

• Ondertiteling: deze update voegt ondersteuning toe voor ondertiteling voor doven en slechthorenden en bevat verbeteringen van de weergave en selectie van ondertitels.

• Netwerkconfiguratie: deze update voegt ondersteuning toe voor de configuratie van geavanceerde netwerkopties met behulp van configuratieprofielen.

• Algemene updates: deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 5.0.2

Ouderlijk toezicht: deze update verhelpt een probleem waarbij inhoudsbeperkingen onjuist werden toegepast voor de iTunes Store in Australië.

Apple TV-software-update 5.0.1

• iTunes-voorvertoningen: voorvertoningen van films en tv-programma's uit de iTunes Store kunnen nu in HD worden afgespeeld.

• AirPlay: deze update lost een probleem op waarbij sommige iOS-apps problemen ondervonden bij het verbinden via AirPlay.

• Thuisdeling: deze update verbetert de betrouwbaarheid van verbindingen via thuisdeling.

• Netflix: deze update verhelpt een probleem met het inloggen bij en de navigatie op Netflix.

• Algemene updates: deze update bevat ook algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 5.0

• Nieuwe interface: deze update voegt snelle, visuele toegang tot alle materiaalkeuzes toe.

• Aangeschafte films in iCloud: deze update voegt ondersteuning toe voor het aanschaffen van films op Apple TV en het afspelen van aangeschafte films vanuit iCloud.

• Genius-aanbevelingen: deze update voegt aanbevelingen toe voor materiaal in de iTunes Store op basis van eerder gehuurde of aangeschafte items.

• Foto's als schermbeveiliging: geniet van een nieuwe, ingebouwde schermbeveiliging met foto's van National Geographic.

• Registratie op het apparaat: deze update voegt registratie op het apparaat toe voor materiaalpartners op Apple TV met een Apple ID.

Apple TV-software-update 4.4.4

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen, inclusief een oplossing voor een probleem waarbij een fout werd weergegeven bij het afspelen van bepaald videomateriaal.

Apple TV-software-update 4.4.3

• Netflix: deze update voegt ondersteuning voor Netflix in Mexico toe.

• Audio-uitvoer: deze update verhelpt een probleem waarbij audio niet via de optische poort werd afgespeeld als de tv was uitgeschakeld.

Apple TV-software-update 4.4.2

Deze update verhelpt een probleem waarbij een klein aantal Apple TV's met iTunes verbonden moest zijn om de update te voltooien.

Apple TV-software-update 4.4

• Fotostream: bekijk foto's die recent op een iOS-apparaat zijn genomen en naar de Fotostream in iCloud zijn gepusht.

• Synchrone AirPlay-weergave: stream wat er wordt weergegeven op het beeldscherm van je iPhone 4s of iPad 2 draadloos naar je HD-tv.

• National Hockey League:* kijk naar livewedstrijden en bekijk hoogtepunten, doelpunten en meer.

• Wall Street Journal: kijk naar het actuele nieuws, zakelijke recensies en financiële analyses van vooraanstaande deskundigen.

• Nieuwe thema's voor diavoorstellingen: geniet van foto's op een HD-tv met nieuwe thema's voor diavoorstellingen waaronder 'Fotomuur', 'Omhoogklappen' en 'Schuivende tegels'.

• Netflix: deze update voegt ondersteuning toe voor ondertiteling, indien deze beschikbaar is.

* Livewedstrijden en wedstrijden op aanvraag vereisen een NHL-abonnement. Het scherm kan op zwart gaan.

Apple TV-software-update 4.3

• Aanschaf tv-programma's: schaf tv-programma's via Apple TV aan. De programma's die je aanschaft op een Apple TV, kunnen opnieuw worden gedownload op andere iOS-apparaten. De programma's die je aanschaft op andere iOS-apparaten of via iTunes, verschijnen automatisch op een Apple TV voor weergave. De functies zijn mogelijk per regio beperkt.

• Vimeo: blader door miljoenen video's die door gebruikers zijn geüpload en speel deze gratis af via de Vimeo-voorziening.

Apple TV-software-update 4.2.2

• Audio: deze update verhelpt een probleem waarbij geen audio hoorbaar was wanneer bepaald videomateriaal werd afgespeeld.

• Afspelen van video: deze update verhelpt een probleem waarbij video niet werd weergegeven wanneer bepaald materiaal werd afgespeeld.

• Instelling van audio-uitvoer: deze update voegt een instelling voor audio-uitvoer toe om over te schakelen naar 16-bits audio voor compatibiliteit met sommige tv's en AV-ontvangers.

• Verbeteringen aan het vooruit- en terugspoelen van livebeelden: deze update verbetert de prestaties van het vooruit- en terugspoelen van livegebeurtenissen.

• Filmbeschrijving: deze update verhelpt een probleem waarbij de beschrijving van bepaalde films niet werd weergegeven.

• Volgorde van YouTube-video's: deze update verhelpt een probleem waarbij YouTube-video's met een abonnement niet op datum waren gerangschikt.

Apple TV-software-update 4.2.1

• Compatibiliteit van tv's: deze update verhelpt problemen waarbij het scherm van sommige oudere tv's knipperde of onjuiste kleuren weergaf.

• Sluimerstand uitschakelen: deze update verhelpt een probleem waarbij de Apple TV niet uit de sluimerstand kon worden gehaald.

• Audio: deze update verhelpt een probleem waarbij geen audio hoorbaar was bij sommige televisiemodellen na de overschakeling vanaf een andere invoer.

• Algemene updates: deze update bevat ook stabiliteits- en prestatieverbeteringen.

Apple TV-software-update 4.2

• AirPlay voor apps en websites: stream draadloos video van iOS-apps en websites die compatibel zijn met AirPlay op een iPhone, iPad en iPod touch met iOS 4.3.

• MLB.TV:1 Je kunt pauzeren, terugspoelen, vooruitspoelen en schakelen tussen uitzendingen van thuis- en uitwedstrijden. Zelfs gebruikers zonder abonnement hebben toegang tot realtime MLB-scores en wedstrijdstatistieken en kunnen het wedstrijdenschema, de rangschikking en de statistieken van het volledige seizoen bekijken (bij livewedstrijden kan het scherm op zwart gaan).

• NBA Game Time:2 Je kunt livewedstrijden en wedstrijden op aanvraag pauzeren, terugspoelen en vooruitspoelen. Gebruikers zonder abonnement hebben toegang tot realtime NBA-scores en wedstrijdstatistieken en kunnen het wedstrijdenschema, de rangschikking, de statistieken en hoogtepunten van het volledige seizoen bekijken (bij live- en oudere wedstrijden kan het scherm op zwart gaan).

• Netflix Dolby Digital 5.1:3 geniet van Dolby Digital 5.1-surroundgeluid wanneer je Netflix-films en -tv-programma's bekijkt op de Apple TV (niet beschikbaar bij alle titels).

• Nieuwe thema's voor diavoorstellingen: bekijk foto's met de nieuwe thema's voor diavoorstellingen 'Plakboek', 'Fotomobiel' en 'Feestdagmobiel', of gebruik ze als de schermbeveiliging voor de Apple TV.

• Verbeterd schermtoetsenbord: eenvoudiger namen en wachtwoorden zoeken en invoeren met het herontworpen schermtoetsenbord.

• Thema's voor diavoorstelling via AirPlay: alle thema's voor Apple TV-diavoorstellingen zijn nu beschikbaar wanneer AirPlay wordt gebruikt om een diavoorstelling draadloos te versturen vanaf een iPhone, iPad of iPod touch naar de Apple TV.

• HDMI-kleurenmodus: deze update voegt een instelling toe om de uitvoer van de kleurenmodus via HDMI te wijzigen.

• Verbeteringen voor connectiviteit en prestaties: deze update bevat verbeteringen voor de prestaties en de connectiviteit.

1. Livewedstrijden en wedstrijden op aanvraag vereisen een MLB.TV-abonnement.

2. Het scherm kan op zwart gaan.

3. Beschikbaar in de Verenigde Staten. Livewedstrijden en wedstrijden op aanvraag vereisen een NBA League Pass-breedbandabonnement. Het scherm kan op zwart gaan.

4. Niet beschikbaar bij alle titels. Netflix is beschikbaar in de VS en Canada.

Apple TV-software-update 4.1.1

• Verbetering voor tv-resolutie: deze update verhelpt een probleem waarbij sommige HD-tv's geen juiste weergave op 480p leveren.

• Verbetering voor downloads: deze update verhelpt een probleem waarbij een film of tv-programma mogelijk opnieuw werd gedownload.

Apple TV-software-update 4.1

• AirPlay: stream video's, foto's en muziek naar een Apple TV vanaf een iPhone, iPad of iPod touch met iOS 4.2 of nieuwer. Stream video en muziek naar een Apple TV vanaf een Mac of pc met iTunes 10.2 of nieuwer.

• VoiceOver: met de toegankelijkheidsfunctie VoiceOver worden schermen van de Apple TV voorgelezen waardoor het gemakkelijker wordt voor blinden of slechtzienden. Je hoort een beschrijving van het menuonderdeel dat momenteel is gemarkeerd met de aanwijzer, andere tekst op het scherm, en feedback voor video- en audioregelaars. VoiceOver spreekt alle 18 talen die beschikbaar zijn op de Apple TV.

• Verbeteringen voor connectiviteit en prestaties: deze update bevat ook verbeteringen voor de prestaties en de connectiviteit.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.