Het applogo van Shazam met daaromheen symbolen van Apple apparaten

Songs in een handomdraai opzoeken

Met de Shazam-app kun je snel muziek vinden die je hoort: op tv, op de radio, in een restaurant, op de sportschool of in een andere app. Ook kun je songs afspelen, bewaren en delen, songteksten en video's bekijken, playlists aanmaken, concerten ontdekken en nog veel meer.

In deze gebruikershandleiding vind je antwoorden op al je vragen over Shazam

Klik op 'Inhoudsopgave'  bovenaan de pagina om alle onderwerpen te zien of typ een of meer woorden in het zoekveld.