Profielbeheer wordt ingeschakeld in de app Server en geconfigureerd via de webinterface van Profielbeheer.

Profielbeheer starten om Apple apparaten te beheren

In macOS Server configureer je certificaten en Profielbeheer zodat je vervolgens Apple apparaten kunt inschrijven.

Meer informatie over Profielbeheer

Gebruikers worden aangemaakt in de app Server. Je kunt daarbij trefwoorden en notities over de gebruiker toevoegen.

Gebruikers en groepen aanmaken

In macOS Server kun je snel gebruikers en groepen aanmaken zodat je ze aan beheerde apparaten kunt koppelen.

Een gebruikersaccount aanmaken

Om door de gebruikershandleiding voor macOS Server te bladeren, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina.