Drie Safari-profielvensters: een voor persoonlijk gebruik, een voor school en een voor werk.

Afzonderlijke surfprofielen configureren

Houd de afzonderlijke delen van je leven gescheiden door voor elk een surfprofiel aan te maken.

Een profiel aanmaken in Safari op de Mac

Een venster dat vraagt om Touch ID of je wachtwoord voor het ontgrendelen van privévensters.

Privévensters vergrendelen

Houd je surfgedrag privé wanneer je niet bij je Mac bent.

Privévensters vergrendelen in Safari op de Mac

Om in de gebruikershandleiding voor Safari te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' bovenaan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.

Raadpleeg Support voor Safari voor meer ondersteuning.