Een Safari-venster waarin in de navigatiekolom een tabbladgroep is geselecteerd.

Aan de slag met Safari op de Mac

Leer de basisbeginselen om snel vertrouwd te raken met de app. Ga naar een website, zoek op het web, stel je homepage in en voeg bladwijzers toe voor websites die je vaker wilt bezoeken.

Aan de slag met Safari

Een Safari-venster met een gedeelde tabbladgroep en een venster met daarin de personen in de groep.

Gedeelde tabbladgroepen

Werk samen met vrienden, familieleden of collega's via een gedeelde groep tabbladen.

Tabbladgroepen delen en samenwerken in Safari

Een venster met de Safari-instellingen voor websites, met onder de navigatiekolom 'Deel op alle apparaten' geselecteerd.

Website-instellingen met andere apparaten synchroniseren

Gebruik de gekozen instellingen voor een website op al je Apple apparaten waarop je met dezelfde Apple ID bent ingelogd.

Instellingen delen in Safari

Een venster voor het invoeren van creditcardgegevens, waaronder de beveiligingscode van de kaart.

Automatisch creditcardgegevens en de beveiligingscode invullen

Voltooi bestellingen online met eerder bewaarde creditcardgegevens, inclusief de beveiligingscode.

Creditcardgegevens automatisch invullen in Safari

Overlappende vensters.

Pop-ups toestaan

Geef aan welke websites pop-upvensters mogen weergeven.

Pop-ups toestaan

Het prullenmandsymbool.

Heb je cookies?

Verwijder de cookies die door websites op je Mac worden bewaard – of sta ze juist toe.

Cookies wissen of inschakelen

Het slimme zoekveld voor een privévenster en voor een normaal venster.

Surfen in de privémodus

Houd je browsergeschiedenis privé.

De privémodus gebruiken

Om in de gebruikershandleiding voor Safari te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' bovenaan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.

Raadpleeg Support voor Safari voor meer ondersteuning.