Een Safari-venster waarin in de navigatiekolom een tabbladgroep is geselecteerd.

Houd het overzichtelijk met tabbladgroepen

Orden websites in tabgroepen om ze uit je tabbladbalk te verwijderen en eenvoudig te schakelen tussen verwante websites.

Tabbladen groeperen in Safari

Een venster met het Safari-voorkeurenpaneel voor websites met onder de navigatiekolom 'Deel op alle apparaten' geselecteerd.

Synchroniseer de instellingen voor een website tussen apparaten

Gebruik de gekozen instellingen voor een website op alle Apple apparaten waarop je met dezelfde Apple ID bent ingelogd.

Instellingen delen in Safari

Een venster voor het invoeren van creditcardgegevens, waaronder de beveiligingscode van de kaart.

Vul creditcards automatisch in met de beveiligingscode

Voltooi bestellingen online met eerder bewaarde creditcardgegevens, inclusief de beveiligingscode.

Creditcardgegevens automatisch invullen in Safari

Om in de gebruikershandleiding voor Safari te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.

Raadpleeg Support voor Safari voor meer ondersteuning.