macOS High Sierra

De webpagina's weergeven die op je andere apparaten zijn geopend

Met de knop 'Toon alle tabbladen'  kun je de webpagina's weergeven die op je andere Mac-computers (OS X versie 10.8.2 of hoger) en iOS-apparaten (iOS 6 of hoger) zijn geopend. Zorg ervoor dat 'Safari' is ingeschakeld in het paneel 'iCloud' in Systeemvoorkeuren (op je Mac) en in 'Instellingen' > 'iCloud' (op je iOS-apparaat).

Open Safari

De weergave 'Alle tabbladen' met alle open webpagina's, waaronder de webpagina's die op je andere apparaten zijn geopend.

Een pagina weergeven die op een ander apparaat is geopend

• Klik op de knop 'Toon alle tabbladen'  om de webpagina's die op je Mac zijn geopend weer te geven, alsook lijsten met de webpagina's die op je andere apparaten zijn geopend. Klik op een webpagina om deze te openen.

Je kunt ook een gedeelte van de naam van de pagina in het slimme zoekveld typen en vervolgens op de pagina klikken in het gedeelte 'iCloud-tabbladen' van de zoekresultaten.

Een pagina sluiten die op een ander apparaat is geopend

• Klik op de knop 'Toon alle tabbladen' , houd de aanwijzer op een webpagina die onder je apparaat wordt getoond en klik vervolgens op de sluitknop  die aan de rechterkant verschijnt.

Een webpagina doorgeven aan een ander apparaat

• Als je iOS-apparaat zich in de buurt van je Mac bevindt, klik je op of veeg je over het Handoff-symbool om de webpagina die je op dat moment bekijkt van het ene apparaat naar het andere door te geven. Je vindt het Handoff-symbool aan de linkerkant van het Dock of op het toegangsscherm van je iOS-apparaat. Zie Verdergaan waar je was gebleven met Handoff voor meer informatie.

Je kunt met Handoff geen webpagina's doorgeven vanuit een privévenster.