macOS High Sierra

Pop-ups en onnodig materiaal blokkeren

Je kunt voorkomen dat in webpagina's pop-upvensters worden weergegeven of dat allerlei webmateriaal wordt geladen dat je wellicht helemaal niet nodig hebt. Als je pop-ups en onnodig materiaal blokkeert, blokkeer je echter mogelijk ook materiaal dat je wel wilt zien of animaties en andere voorzieningen.

Open Safari

Pop-upvensters blokkeren

1. Kies 'Safari' > 'Voorkeuren' en klik vervolgens op 'Beveiliging'.

2. Selecteer 'Blokkeer pop-upvensters'.

Onnodig materiaal blokkeren

1. Kies 'Safari' > 'Voorkeuren' en klik vervolgens op 'Websites'.

2. Schakel elke plugin uit.