macOS High Sierra

Betalen met Apple Pay

Met Apple Pay kun je eenvoudig en veilig online winkelen via Safari op je Mac. Kijk bij het afrekenen of Apple Pay als optie wordt gegeven. Rond je aankoop vervolgens af met Touch ID op je Mac, je iPhone 6 of nieuwer (waaronder iPhone SE) met iOS 10 of hoger, of je Apple Watch met watchOS 3 of hoger. Om je aankoop af te ronden met je iPhone of Apple Watch, moeten het apparaat en je Mac met dezelfde Apple ID bij iCloud zijn ingelogd.

Opmerking: Apple Pay is niet overal beschikbaar.

Open Safari

Een populaire winkelsite waarop je met Apple Pay kunt betalen en de details van je aankoop, waaronder de creditcard waarmee je hebt betaald, verzendinformatie, gegevens van de winkel en de aankoopprijs.

Voordat je Apple Pay kunt gebruiken, moet je je creditcard of betaalpas configureren op het apparaat waarmee je je aankoop wilt voltooien.

1. Bij het afrekenen klik je op 'Apple Pay'.

Je kunt je creditcard, bezorgadres en contactgegevens wijzigen voordat je je aankoop voltooit.

2. Voltooi de aankoop.

• Mac met Touch ID: Gebruik Touch ID.

Slechts één gebruikersaccount op je Mac kan gebruikmaken van Touch ID om aankopen te voltooien met Apple Pay. Andere gebruikersaccounts moeten gebruikmaken van een iPhone of Apple Watch.

• iPhone: Gebruik Touch ID.

• Apple Watch: Druk tweemaal op de zijknop.