Een Safari-venster met de website van Wanderlust Creamery.

Aan de slag met Safari op de Mac

Leer de basisbeginselen om snel vertrouwd te raken met de app. Zoek op het web, ga naar een website, stel je homepage in en voeg bladwijzers toe voor websites die je vaker wilt bezoeken.

Aan de slag met Safari

Een Safari-venster met de Confluence-website als een webapp, met een Confluence-menubalk en een Confluence-symbool in het Dock.

Een website omzetten in een app

Gebruik elke website als een app. Ontvang meldingen en open de webapp rechtstreeks vanuit het Dock.

Een website omzetten in een app in Safari

Drie Safari-profielvensters: een voor persoonlijk gebruik, een voor school en een voor werk.

Afzonderlijke surfprofielen configureren

Houd de afzonderlijke delen van je leven gescheiden door voor elk een surfprofiel aan te maken.

Een profiel aanmaken in Safari

Een venster dat vraagt om Touch ID of je wachtwoord voor het ontgrendelen van privévensters.

Privévensters vergrendelen

Houd je surfgedrag privé wanneer je niet bij je Mac bent.

Privévensters vergrendelen in Safari

Overlappende vensters.

Pop-ups toestaan

Geef aan welke websites pop-upvensters mogen weergeven.

Pop-ups toestaan

Het prullenmandsymbool.

Heb je cookies?

Verwijder de cookies die door websites op je Mac worden bewaard – of sta ze juist toe.

Cookies wissen of inschakelen

Het slimme zoekveld voor een privévenster en voor een normaal venster.

Surfen in de privémodus

Houd je browsergeschiedenis privé.

De privémodus gebruiken

Om in de gebruikershandleiding voor Safari te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' bovenaan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.

Raadpleeg Support voor Safari voor meer ondersteuning.