Apple apparaten kunnen worden ingeschreven in Profielbeheer en aan specifieke gebruikers worden toegewezen.

Apple apparaten inschrijven in Profielbeheer

Je kunt Apple apparaten inschrijven in Profielbeheer, zodat je apparaatinstellingen en -functies kunt beheren, zoals het instellen van de apparaatnaam en het toewijzen van apparaten aan specifieke gebruikers.

Apparaten toevoegen aan Profielbeheer

Met Profielbeheer kun je Apple apparaten en instellingen, zoals wachtwoordinstellingen, beheren.

Ingeschreven apparaten op afstand beheren

Met de MDM-voorziening van Profielbeheer kun je instellingen voor je iOS-apparaten, Apple TV en Mac-computers op afstand beheren.

Configuratieprofielen aanmaken in Profielbeheer

Je kunt een apparaatgroep aanmaken gebaseerd op type apparaat, locatie of groep gebruikers en instellen dat er automatisch apps aan de groep worden toegevoegd.

Apps automatisch aan apparaten toewijzen

Nadat een apparaat bij Profielbeheer is ingeschreven, kun je een apparaatgroep aanmaken en automatisch apps toewijzen aan alle apparaten binnen de groep.

Apps en boeken distribueren met Profielbeheer

Om door de gebruikershandleiding voor Profielbeheer te bladeren, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina.