macOS High Sierra

Recente of gemiste FaceTime-oproepen terugbellen

Je kunt iemand met wie je recentelijk een FaceTime-gesprek hebt gevoerd (of van wie je een oproep hebt gemist) snel terugbellen vanuit het programma FaceTime of via Berichtencentrum, Herinneringen of het Dock.

• Terugbellen via FaceTime: Klik op 'Video' of 'Audio' in het FaceTime-venster voor een lijst met recente FaceTime-gesprekken die je hebt gevoerd, ontvangen of geweigerd. Klik vervolgens op de videoknop  of de audioknop  naast een gesprek (of gebruik de Touch Bar).

• Een gemist gesprek terugbellen via Berichtencentrum: Klik op het Berichtencentrum-symbool  in de menubalk, klik op 'Berichtgeving' en klik vervolgens op een gesprek in de lijst met gemiste gesprekken. Zie Meldingen ontvangen of stopzetten voor meer informatie.

• Terugbellen via een herinnering: Klik op de koppeling in een FaceTime-herinnering.

• Terugbellen via het Dock: Houd de Control-toets ingedrukt en klik op het FaceTime-symbool en klik vervolgens op een gesprek onder 'Recente gesprekken'.

Als je het FaceTime-symbool in het Dock niet ziet, kun je het toevoegen.