De Beats Studio Pro configureren en gebruiken

Lees hier hoe je de Beats Studio Pro-koptelefoon verbindt, oplaadt en gebruikt met andere apparaten.

De Beats Studio Pro inschakelen en opladen

Om je Beats Studio Pro in te schakelen, houd je de systeemknop 1 seconde ingedrukt.

beats-studio-pro-diagram-power-button-location

Je laadt de Beats Studio Pro op door deze met de meegeleverde USB-C-kabel aan te sluiten op een voedingsbron. De USB-C-kabel stelt je in staat om audio te streamen van compatibele bronnen terwijl je tegelijkertijd de koptelefoon oplaadt en maakt EQ-geoptimaliseerde geluidsprofielen mogelijk. Terwijl je de Beats Studio Pro oplaadt, knipperen alle vijf lampjes van de batterijstatusindicator op de rechteroorschelp. Als de koptelefoon volledig is opgeladen, blijven de vijf lampjes branden.

De Beats Studio Pro biedt tot 24 uur luisterplezier na 2 uur opladen en tot wel 40 uur als ANC en de transparantiemodus zijn uitgeschakeld. En met Fast Fuel biedt je Beats Studio Pro al na 10 minuten opladen weer 4 uur luisterplezier.1

De Beats Studio Pro koppelen

Als je de koptelefoon inschakelt en het indicatielampje brandt maar niet knippert, is de koptelefoon al gekoppeld aan een apparaat.2 Volg in dat geval deze stappen om verbinding te maken met een ander apparaat.

Koppelen met een iPhone of iPad

1. Als Bluetooth is ingeschakeld op je iPhone of iPad, druk je 3 seconden op de systeemknop van je Beats Studio Pro.

2. Houd je Beats Studio Pro binnen een afstand van 5 cm van de ontgrendelde iPhone of iPad en volg de instructies op je iPhone of iPad.

Koppelen aan een Mac of een ander apparaat dat gebruikmaakt van Bluetooth

1. Als Bluetooth is ingeschakeld op je Mac of een ander apparaat, druk je op de systeemknop van je Beats Studio Pro totdat de lampjes van de batterijstatusindicator knipperen.

2. Selecteer je Beats Studio Pro in de lijst met gevonden Bluetooth-apparaten.

De Beats Studio Pro gebruiken

Lees hoe je muziek afspeelt, het volume aanpast, Siri gebruikt, oproepen beantwoordt en ruis onderdrukt.

Audio afspelen of oproepen beantwoorden

beats-studio-pro-diagram-control-buttons

Gebruik de b-knopb-knop op de linkeroorschelp om audio te pauzeren of af te spelen en om een oproep te beantwoorden of te weigeren.

Gebruik de volumeknoppen boven en onder de b-knopb-knop op de linkeroorschelp om het afspeelvolume of het belvolume te regelen.

Actieve ruisonderdrukking en de transparantiemodus gebruiken

Met de Beats Studio Pro kun je regelen hoeveel je van je omgeving hoort. Druk twee keer op de systeemknop om te schakelen tussen actieve ruisonderdrukking en transparantiemodus.

Je kunt selecteren tussen welke modi door de actie 'Houd ingedrukt' worden geschakeld. Terwijl je je Beats Studio Pro draagt, ga je naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' > 'Beats Studio Pro' > 'Houd Beats Studio Pro ingedrukt'.

De app 'Zoek mijn' gebruiken

Als je je Beats Studio Pro kwijtraakt, kun je de app 'Zoek mijn' gebruiken om hem te vinden.

Vraag het aan Siri

Als je "Hé, Siri" al op je iPhone hebt geconfigureerd, is "Hé, Siri" klaar voor gebruik met je Beats Studio Pro. Als je "Hé, Siri" nog niet hebt geconfigureerd, word je door de configuratie geleid.

Als je Siri wilt activeren, kun je "Hé Siri" zeggen, of de b-knopb-knop op de linkeroorschelp ingedrukt houden. Zodra je een geluid hoort, zeg je wat je nodig hebt. Lees wat je moet doen als Siri niet werkt.3

De Beats Studio Pro bijwerken

Als je de Beats Studio Pro koppelt met een iPhone met iOS 11 of nieuwer, wordt de koptelefoon automatisch bijgewerkt met de nieuwste firmware.

Je Beats Studio Pro uitschakelen

Om je Beats Studio Pro uit te schakelen, houd je de systeemknop 1 seconde ingedrukt.

1. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en verschillende andere factoren.

2. Vereist een iCloud-account en een compatibel Apple apparaat met de nieuwste besturingssysteemsoftware.

3. De beschikbaarheid, functies en commando's van Siri verschillen per taal en land of regio. Lees welke Siri-functies in jouw land of regio worden ondersteund.