Uw AirPods Max opnieuw instellen

Lees hoe u uw AirPods Max opnieuw instelt.

Ruisbeheersingsknop, Digital Crown en statuslampje

Zorg dat u uw AirPods Max een paar minuten oplaadt voordat u ze opnieuw instelt.

Als u problemen hebt met uw AirPods Max, kunt u ze opnieuw opstarten. Houd de ruisbeheersingsknop en Digital Crown ingedrukt totdat de led oranje knippert.

U kunt uw AirPods Max ook terugzetten naar de fabrieksinstellingen en ze van uw iCloud-account loskoppelen. Houd de ruisbeheersingsknop en Digital Crown 15 seconden ingedrukt totdat de led oranje en dan wit knippert. Nadat u uw AirPods Max opnieuw hebt ingesteld, kunt u ze verbinden met uw iOS- of iPadOS-apparaat, of met uw Mac.