AirPods Max configureren met je Mac en andere Bluetooth-apparaten

Lees hier hoe je je AirPods Max configureert met een Mac, Android-apparaat of een ander Bluetooth-apparaat.

AirPods Max gebruiken met een Mac

Zorg ervoor dat macOS Big Sur 11.1 of nieuwer is geïnstalleerd op je Mac.

Als je de AirPods Max configureert met je iPhone en je Mac met dezelfde Apple ID is ingelogd bij iCloud, is je AirPods Max klaar voor gebruik met de Mac. Als de AirPods Max geen verbinding maakt, zet je deze op je hoofd en klik je op het bedieningspaneelGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding in de menubalk. Klik op 'Bluetooth' en kies vervolgens je AirPods Max in de lijst.

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding{

Als je AirPods Max niet wordt weergegeven op het bedieningspaneelGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding, koppel je je AirPods Max met je Mac:

1. Kies 'Systeeminstellingen' in het Apple-menu () op de Mac en klik vervolgens op 'Bluetooth'.

2. Controleer of Bluetooth is ingeschakeld.

3. Houd de ruisbeheersingsknop op de AirPods Max ingedrukt totdat het statuslampje wit knippert.

4. Klik op 'Verbind' naast de AirPods Max in de lijst 'Apparaten dichtbij'.

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding{

Als je nog steeds geluid hoort uit de luidsprekers van de Mac, klik je op het bedieningspaneelGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding in de menubalk en controleer je of je AirPods Max is geselecteerd als het uitvoerapparaat.

AirPods Max gebruiken met een apparaat dat niet van Apple is

Je kunt de AirPods Max gebruiken als Bluetooth-headset met een apparaat dat niet van Apple is. Je kunt Siri niet gebruiken, maar je kunt wel luisteren en praten, en actieve ruisonderdrukking en de transparantiemodus gebruiken. Volg deze stappen om je AirPods Max te configureren met een Android-telefoon of een ander apparaat dat niet van Apple is1:

1. Ga op het apparaat dat niet van Apple is naar de instellingen voor Bluetooth en zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld.2 Als je een Android-apparaat hebt, ga je naar 'Instellingen' > 'Verbindingen' > 'Bluetooth'.

2. Houd de ruisbeheersingsknop op de AirPods Max ingedrukt totdat het statuslampje wit knippert.

3. Als je AirPods Max wordt weergegeven in de lijst met Bluetooth-apparaten, selecteer je deze.

Meer informatie

1. De functies van je AirPods Max zijn mogelijk beperkt, afhankelijk van het Bluetooth-apparaat waaraan ze zijn gekoppeld.

2. Als je de Bluetooth-instellingen voor je apparaat niet kunt vinden, raadpleeg je de gebruikershandleiding.