Over firmware-updates voor AirPods

Lees hier meer over wijzigingen en functies in de firmware-updates voor je AirPods.

De firmwareversie van je AirPods bepalen

Firmware-updates worden automatisch uitgevoerd tijdens het opladen van je AirPods als ze zich binnen het Bluetooth-bereik van je met wifi verbonden iPhone, iPad of Mac bevinden. Je kunt je iPhone, iPad of Mac ook gebruiken om te controleren of de AirPods de nieuwste versie hebben.

Als je op je iPhone of iPad wilt controleren of je AirPods up-to-date zijn, moet je ervoor zorgen dat je de nieuwste versie van iOS of iPadOS hebt. Ga naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' en tik op de infoknopinfoknop naast de naam van je AirPods. Scrol omlaag naar het gedeelte 'Info' om de firmwareversie te vinden.

Als je op je Mac wilt controleren of je AirPods up-to-date zijn, moet je ervoor zorgen dat je de nieuwste versie van macOS hebt. Houd de Option-toets ingedrukt en kies het Apple-menu  > 'Systeeminformatie'. Klik op 'Bluetooth' en kijk onder je AirPods om de firmwareversie te vinden. In macOS Ventura of nieuwer kun je ook het Apple-menu  > 'Systeeminstellingen' kiezen, op 'Bluetooth' klikken en vervolgens op de infoknopinfoknop klikken naast de naam van je AirPods.

Als je geen Apple apparaat bij de hand hebt, kun je een afspraak maken bij een Apple Store of met een erkende Apple serviceprovider om de firmware bij te werken.

Nieuwste firmwareversies

• AirPods Pro (2e generatie) met MagSafe-oplaadcase (USB-C): 6B34

• AirPods Pro (2e generatie) met MagSafe-oplaadcase (Lightning): 6B34

• AirPods Pro (1e generatie): 6A321

• AirPods (3e generatie): 6A321

• AirPods (2e generatie): 6A321

• AirPods Max: 6A325

• AirPods (1e generatie): 6.8.8

Lees hoe je je AirPods kunt identificeren.

Versienotities voor versie 6A325

• Oplossingen voor problemen en overige verbeteringen

Versienotities voor versie 6A324

• Oplossingen voor problemen en overige verbeteringen

Versienotities voor versie 6A321

• Oplossingen voor problemen en overige verbeteringen

Versienotities voor versie 6A317

• Oplossingen voor problemen en overige verbeteringen

Versienotities voor versie 6B34

• Oplossingen voor problemen en overige verbeteringen

Versienotities voor versie 6B32

• Oplossingen voor problemen en overige verbeteringen

Versienotities voor versie 6A305

• Oplossingen voor problemen en overige verbeteringen

Versienotities voor versie 6A303

• Oplossingen voor problemen en overige verbeteringen

Versienotities voor versie 6A300/6A301

In combinatie met iOS 17 en macOS Sonoma, tilt de AirPods-firmware-update 6A300/6A301 de AirPods Pro (2e generatie) ervaring naar een hoger niveau met adaptieve audio, gespreksdetectie en gepersonaliseerd volume. Deze update zorgt ook voor meer gemak en controle tijdens gesprekken dankzij de functie voor drukken om het geluid aan of uit te zetten voor AirPods (3e generatie), AirPods Pro (1e en 2e generatie) en AirPods Max, evenals significante verbeteringen aan de ervaring voor automatisch schakelen voor alle beschikbare AirPods op Apple apparaten met de nieuwste software-updates.

Versienotities voor versie 5E135

• Oplossingen voor problemen en overige verbeteringen

Versienotities voor versie 5E133

• Oplossingen voor problemen en overige verbeteringen

Versienotities voor versie 5B59

• Oplossingen voor problemen en overige verbeteringen

Versienotities voor versie 5B58

• Oplossingen voor problemen en overige verbeteringen

Versienotities voor versie 5A377

• Oplossingen voor problemen en overige verbeteringen

Versienotities voor versie 5A374

• Functies en mogelijkheden toegevoegd ter ondersteuning van de nieuwe AirPods Pro (2e generatie)

Versienotities voor versie 4E71

• Oplossingen voor problemen en overige verbeteringen