Als een object of apparaat gekoppeld is aan een andere Apple ID

Als je een Apple apparaat zoals AirPods, een object zoals een AirTag of een ander Zoek mijn-netwerkaccessoire probeert te configureren maar een bericht ziet dat het is gekoppeld aan een andere Apple ID, moet het apparaat of object van die Apple ID worden verwijderd voordat je het kunt koppelen aan een nieuwe Apple ID. De vorige eigenaar moet mogelijk de stappen voor het ontkoppelen volgen.

Een Zoek mijn-netwerkaccessoire of apparaat verwijderen van een Apple ID

Gebruik deze stappen om apparaten zoals AirPods (3e generatie), AirPods Pro, AirPods Max, leren kaarthouder voor iPhone of Apple objecten zoals een AirTag of Zoek mijn-netwerkaccessoire te verwijderen van een Apple ID.

Met deze stappen wordt het apparaat of object ook losgekoppeld van een Apple ID. Als je het apparaat of object loskoppelt van de Apple ID, verwijder je ook het Zoek mijn-slot, en daarmee de koppeling van het apparaat of object aan een Apple ID. Het Zoek mijn-slot moet worden verwijderd voordat je het apparaat of object aan een andere Apple ID kunt koppelen.

• Als het apparaat of object is gekoppeld aan de Apple ID van de vorige eigenaar, moet de vorige eigenaar deze stappen uitvoeren om het apparaat of object te verwijderen van de Apple ID.

• Het apparaat of object hoeft niet via Bluetooth verbonden te zijn met de iPhone of een ander Apple apparaat dat in gebruik is om het van een Apple ID te verwijderen, maar het proces verloopt waarschijnlijk sneller als het apparaat wel verbonden is via Bluetooth en zich binnen Bluetooth-bereik bevindt.

Deze stappen zijn de enige manier om een apparaat of object van een Apple ID te verwijderen en los te koppelen, en het Zoek mijn-slot te verwijderen. Ze kunnen worden uitgevoerd op elke iPhone, iPad, iPod touch of Mac die is ingelogd met dezelfde Apple ID. Apple kan het Zoek mijn-slot niet voor je verwijderen.

AirPods, AirTags of een ander Zoek mijn-netwerkaccessoire of apparaat verwijderen van een Apple ID op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Open de Zoek mijn-app en tik vervolgens op het tabblad 'Objecten' of het tabblad 'Apparaten'.

2. Tik op het object of apparaat dat je wilt verwijderen en veeg vervolgens de handgreep omhoog.

After you tap an item or device in the Find My app, swipe up to see more options.
  3. Tik op 'Verwijder object' of 'Verwijder dit apparaat' en tik vervolgens ter bevestiging op 'Verwijder'.

Tap Remove Item to remove an time from Find My and remove Find My Lock.

AirPods of een ander Zoek mijn-netwerkobject loskoppelen van een Apple ID op een Mac

1. Open de Zoek mijn-app.

2. Selecteer het tabblad 'Apparaten'.

3. Selecteer het apparaat dat je wilt verwijderen.

4. Op de kaart klik je op de knop Meer infoGeen alt beschikbaar voor afbeelding.

5. Klik op 'Verwijder dit apparaat'.

AirTags en Zoek mijn-netwerkaccessoires kunnen alleen op een iPhone, iPad of iPod touch worden verwijderd van een Apple ID.

Een Zoek mijn-netwerkaccessoire of apparaat configureren met een andere Apple ID

Om de configuratie te starten, moet de nieuwe eigenaar de AirPods, AirTag of het Zoek mijn-netwerkaccessoire in de buurt van een iPhone, iPad of iPod touch houden.

Als je het apparaat of object niet kunt verwijderen van een Apple ID

Als je het apparaat of object niet kunt verwijderen en loskoppelen van een Apple ID, moet je het opnieuw instellen.

Wanneer je het apparaat of object opnieuw instelt, geeft het geen locatiegegevens meer door aan de vorige eigenaar. Je kunt het apparaat of object echter nog steeds niet koppelen aan een andere Apple ID.