Als 'Zoek mijn iPhone' of 'Zoek mijn iPad' niet is ingeschakeld op uw zoekgeraakte apparaat

Als uw zoekgeraakte apparaat niet wordt weergegeven in de Zoek mijn-app of op iCloud.com/find, hebt u 'Zoek mijn' niet ingeschakeld. Er is geen andere Apple voorziening om uw apparaat te zoeken, de locatie ervan te volgen of het op een andere manier te signaleren. Er zijn wel stappen die u kunt nemen om uw gegevens te beschermen.

Het wachtwoord van een Apple ID wijzigen

Als u meer dan één Apple ID gebruikt, moet u het wachtwoord wijzigen voor elke Apple ID die u hebt.

Wijzig het wachtwoord van uw Apple ID.

Het wachtwoord van andere accounts wijzigen

Wijzig de wachtwoorden van andere internetaccounts op uw apparaat, zoals e-mailaccounts, Facebook en Twitter.

Uw zoekgeraakte apparaat melden bij de plaatselijke politie

De politie vraagt mogelijk het serienummer van het apparaat.

Zoek het serienummer op.

Contact opnemen met uw mobiele aanbieder

Als het zoekgeraakte apparaat een Cellular-model van een iPhone of iPad is, meldt u het apparaat bij uw mobiele aanbieder. Vraag uw mobiele aanbieder uw account uit te schakelen om te voorkomen dat iemand anders het gebruikt om te bellen, te sms'en en mobiele data te gebruiken. Als het apparaat wordt gedekt door het abonnement van uw mobiele aanbieder, dient u een claim in.

Het zoekgeraakte apparaat verwijderen uit uw lijst met vertrouwde apparaten

Ga naar appleid.apple.com om het zoekgeraakte apparaat te verwijderen uit uw lijst met vertrouwde apparaten.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.