Zoek mijn uitschakelen op een iPhone, iPad of iPod touch

Zoek mijn kan helpen bij het terugvinden van een kwijtgeraakt of gestolen apparaat. Als u uw iPhone wilt verkopen, inruilen of weggeven, moet u niet vergeten Zoek mijn iPhone uit te schakelen.

Zoek mijn iPhone uitschakelen op uw iPhone

1. Open Instellingen.
  2. Tik op '[uw naam]' > 'Zoek mijn'.
  3. Tik op 'Zoek mijn iPhone' en tik vervolgens om de functie uit te schakelen.*
  4. Voer het wachtwoord van uw Apple ID in. Wachtwoord vergeten
  5. Tik op 'Schakel uit'.

Als u geen toegang meer hebt tot uw iPhone, kunt u een apparaat verwijderen uit Zoek mijn iPhone op iCloud.com

* Op een iPad of iPod touch tikt u op 'Zoek mijn iPad' of 'Zoek mijn iPod touch'.

Wat gebeurt er als u Zoek mijn iPhone uitschakelt?

Als u een zoekgeraakt of gestolen apparaat wilt terugvinden, kan Zoek mijn u helpen. U kunt bijvoorbeeld de locatie van het apparaat bekijken op een kaart of een geluid afspelen om het gemakkelijker te vinden. Zoek mijn bevat ook het activeringsslot, een functie om te voorkomen dat iemand anders uw iPhone kan gebruiken. Meer informatie over de werking van het activeringsslot

Wanneer u Zoek mijn iPhone uitschakelt, kunt u deze mogelijkheden niet meer gebruiken. Hierdoor wordt het misschien moeilijker om uw iPhone terug te vinden.

Als u uw iPhone wilt verkopen, weggeven of inruilen of het apparaat wilt opsturen voor service, moet u Zoek mijn iPhone uitschakelen.

Meer informatie over Zoek mijn