Audio delen met uw draadloze koptelefoon

In iOS 13 kunt u samen met iemand anders via een draadloze koptelefoon luisteren naar de audio van uw iPhone of iPad.

Dit hebt u nodig

U hebt een iPhone met iOS 13.1 of een iPad met iPadOS 13 nodig en voor uzelf en de ander een van deze:

• AirPods (1e generatie) of nieuwer
  • Powerbeats Pro
  • Powerbeats3
  • Beats Solo3 Wireless
  • Beats Studio3 Wireless
  • BeatsX

Starten met het delen van audio

1. Houd de case met uw AirPods bij de hand, open de klep en verbind uw AirPods met uw iOS-apparaat
  2. Tik op het AirPlay-symbool  in het bedieningspaneel, op het toegangsscherm of in de app waar u naar luistert.
  3. Tik op 'Deel audio'.
  4. Als de ander ook AirPods heeft, houdt u de case met zijn of haar AirPods dichtbij uw apparaat en opent u de klep. Gaat het om een ander type koptelefoon, zet deze dan in koppelmodus en houd de koptelefoon dichtbij uw apparaat.
  5. Als u de koptelefoon van de ander op uw scherm ziet, tikt u op 'Deel audio'.

Lees hier over andere manieren om audio te delen met een draadloze koptelefoon.

De audio regelen

U kunt het volume regelen en het afspelen starten, onderbreken en stoppen met de regelaars op het toegangsscherm of in het bedieningspaneel. U kunt de volumeschuifknop voor elke koptelefoon afzonderlijk slepen of de volumeschuifknop onderaan slepen om het volume van beide koptelefoons tegelijk te regelen.

Ook kunnen u en de andere luisteraar de audio regelen met de regelaars op de koptelefoon. Als u het volume wijzigt met de regelaars op de koptelefoon, is dat alleen van invloed op die koptelefoon.

Stoppen met het delen van audio

Om te stoppen met het delen van audio, tikt u op het AirPlay-symbool  in het bedieningspaneel, op het toegangsscherm of in de app waar u naar luistert.

Tik op het vinkje  naast de koptelefoon waarmee u audio niet langer wilt delen. Wanneer u stopt met het delen van audio, verbreekt u ook de verbinding met de tweede koptelefoon.