Audio delen met AirPods of Beats-koptelefoons

In de nieuwste versie van iOS of iPadOS kunt u samen met iemand anders via AirPods of een draadloze Beats-koptelefoon luisteren naar de audio van uw iPhone of iPad.

Dit hebt u nodig

U hebt een compatibele iPhone, iPad of iPod touch met de nieuwste versie van iOS of iPadOS nodig en u hebt beiden een compatibele draadloze koptelefoon nodig.1

Scherm 'Deel audio'

Starten met het delen van audio

1. Sluit uw AirPods of uw Beats-koptelefoon aan op uw iOS-apparaat.
  2. Tik op het AirPlay-symbool  in het bedieningspaneel, op het toegangsscherm of in de app waar u naar luistert.
  3. Tik op 'Deel audio'.
  4. Als de ander ook AirPods heeft, houdt u de case met zijn of haar AirPods dicht bij uw apparaat en opent u de klep. Als de ander een draadloze Beats-koptelefoon heeft, zet deze dan in de koppelingsmodus en houd deze dicht bij uw apparaat.
  5. Als u de koptelefoon van de ander op uw scherm ziet, tikt u op 'Deel audio'.

Scherm 'Regel audio'

De audio regelen

U kunt het volume regelen en het afspelen starten, onderbreken en stoppen met de regelaars op het toegangsscherm of in het bedieningspaneel. U kunt de volumeschuifknop voor elke koptelefoon afzonderlijk slepen of de volumeschuifknop onderaan slepen om het volume van beide koptelefoons tegelijk te regelen.

Ook kunnen u en de andere luisteraar de audio regelen met de regelaars op de koptelefoon. Als u het volume wijzigt met de regelaars op de koptelefoon, is dat alleen van invloed op die koptelefoon.

Stoppen met het delen van audio

Om te stoppen met het delen van audio, tikt u op het AirPlay-symbool  in het bedieningspaneel, op het toegangsscherm of in de app waar u naar luistert.

Tik op het vinkje  naast de koptelefoon waarmee u audio niet langer wilt delen. Wanneer u stopt met het delen van audio, verbreekt u ook de verbinding met de tweede koptelefoon.

Compatibele iPhone-, iPad- en iPod touch-modellen

• iPhone 8 of nieuwer
  • iPad Pro 12,9-inch (2e generatie) of nieuwer
  • iPad Pro 11-inch
  • iPad Pro (10,5-inch)
  • iPad Air (3e generatie)
  • iPad mini (5e generatie)
  • iPad (5e generatie) of nieuwer
  • iPod touch (7e generatie)

Ontdek welk model iPhone, iPad of iPod u hebt.

U kunt ook audio delen op Apple TV 4K met tvOS 14.

Compatibele koptelefoons

• AirPods Pro
  • AirPods (1e generatie) of nieuwer
  • Powerbeats
  • Solo Pro
  • Powerbeats Pro
  • Powerbeats3 Wireless
  • Beats Solo3 Wireless
  • Beats Studio3 Wireless
  • BeatsX
  • Beats Flex