De Beats-app voor Android gebruiken

Je kunt de Beats-app voor Android gebruiken om je apparaten te koppelen en firmware bij te werken.

Download de Beats-app via de Google Play store en gebruik de app om je Beats-producten met je Android-apparaat te koppelen. Je kunt de instellingen bekijken en aanpassen in de app nadat je je Beats hebt gekoppeld.

Om de Beats-app te kunnen gebruiken moet je beschikken over:

• Android 7.0 of hoger
  • Marshmallow of hoger

Je moet ook een van de volgende Beats-producten hebben:

• Beats Powerbeats Pro draadloze oortjes
  • Powerbeats3 Wireless-oortjes
  • BeatsX-oortjes
  • Beats Studio3 Wireless-koptelefoon
  • Beats Solo3 Wireless-koptelefoon
  • Pill+-luidspreker

De apparaten koppelen

Houd je Beats-product naast je Android-apparaat om de koppelingskaart te zien:

Android-koppelingskaart

Als je de koppelingskaart niet ziet, kan het zijn dat je toegang tot je locatie moet toestaan:

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Beveiliging en locatie' > 'Locatie'.
  2. Zorg ervoor dat 'Gebruik locatie' is ingeschakeld.
  3. Open de Beats-app.
  4. Tik linksboven op het menu van de app en selecteer 'Appinstellingen'.
  5. Selecteer 'Android-instellingen' > 'Bevoegdheden' en zorg ervoor dat 'Locatie' is ingeschakeld.

Uw instellingen bekijken en wijzigen

Open de Beats-app om het batterijniveau van je apparaat te bekijken, de naam van je apparaat te wijzigen of andere instellingen aan te passen.

Beats-apparaatinstellingen

Batterijlading bekijken

Je kunt het batterijniveau bovenaan het scherm bekijken, boven de naam van je Beats-product.

Kijk of er firmware-updates zijn

Als je een melding krijgt dat je de firmware moet bijwerken, volg je de instructies in de melding om de firmware bij te werken.

De naam van uw Beats wijzigen

1. Tik op 'Wijzig naam'.
  2. Voer een naam in. Als je wilt dat de app een naam voor je genereert, tik je op 'Stel een naam voor'.

Uw Beats registreren

1. Tik op 'Registreer'.
  2. Tik op 'Serienummer' en voer het serienummer van je Beats-product in.

Het serienummer vinden

Zoek in het gedeelte 'Onder de motorkap' naar 'Serienummer'.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.