Word abonnee van Apple Arcade

Neem een abonnement op Apple Arcade voor onbeperkte toegang tot een zorgvuldig samengestelde verzameling van nieuwe games op uw iPhone, iPad, iPod touch, Mac en Apple TV.

Wanneer u een abonnement neemt op Apple Arcade, krijgt u onbeperkte toegang tot een exclusieve verzameling van nieuwe games die u online en offline kunt spelen op al uw apparaten.

U kunt ook andere games kopen en downloaden uit de App Store zonder een abonnement te nemen op Apple Arcade. Apple Arcade-games zijn echter alleen beschikbaar met een Apple Arcade-abonnement.

Als u wilt zien welke games Apple Arcade te bieden heeft voordat u zich abonneert, tikt u in de App Store op het tabblad 'Arcade'. Scrol helemaal omlaag en tik of klik op 'Bekijk alle games'.

Meer informatie over Apple Arcade en prijzen.

Abonneren op Apple Arcade

Abonneren op Apple Arcade

Zorg ervoor dat u een iPhone of iPod touch hebt met de nieuwste versie van iOS, een iPad met de nieuwste versie van iPadOS, een Mac met de nieuwste versie van macOS of een Apple TV met de nieuwste versie van tvOS. Volg de onderstaande stappen om u te abonneren op Apple Arcade.

Open de App Store of de Arcade-app

Ga op uw iPhone, iPad, iPod touch of Mac in de App Store naar het tabblad 'Arcade' en kijk of u het aanbod voor het abonnement kunt vinden. Als u dit niet ziet, probeert u een Apple Arcade-game te downloaden en u wordt gevraagd om u te abonneren.

Open de Arcade-app op uw Apple TV om het aanbod voor het abonnement te zien.

Start een proefabonnement

Tik of klik op het aanbod voor een proefabonnement. (Eén proefabonnement per Apple ID.)

Als u 'Delen met gezin' gebruikt, krijgt u toegang tot Apple Arcade voor maximaal zes gezinsleden, inclusief uzelf. Als 'Delen met gezin' is ingeschakeld en iemand in uw gezin wil zich abonneren, dan ziet u een bericht dat u al toegang hebt tot dat abonnement als u probeert zich te abonneren.

Log in met uw Apple ID en wachtwoord

U wordt mogelijk gevraagd om uw Apple ID en wachtwoord in te voeren. Zorg ervoor dat u inlogt met de Apple ID die u gebruikt voor aankopen in de App Store.

Als u geen Apple ID hebt, volgt u de aanwijzingen om er een aan te maken. Als u niet zeker weet of u een Apple ID hebt, kunnen we u daarbij helpen.

Als u om een verificatiecode wordt gevraagd, hebt u twee-factor-authenticatie op uw Apple ID. Meer informatie over twee-factor-authenticatie en wat u moet doen als u nog steeds niet kunt inloggen.

Bevestig uw gegevens

Zorg ervoor dat u een geldige betaalmethode hebt ingesteld voor uw Apple ID en ga akkoord met de voorwaarden.

Gaan spelen

Meer informatie over hoe u games speelt met Apple Arcade en gamecontrollers en Game Center gebruikt.

Meer informatie

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.